Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nem kellenek a tapasztalatlan férfiak?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mit gondolnak a 25 év körüli nők azokról a férfiakról akiknek soha nem volt párkapcsolatuk? Én személy szerint mindig megkapom, hogy jóképű vagyok és mindenről lehet velem beszélgetni stb... De valamiért mégsem jött össze sehogy a dolog, még egy csók sem. Utolsó randim 2012 nyarán volt, abból sem lett semmi. Előbb vagy utóbb kiderül, hogy nem volt senkim és gondolom, hogy látszik is, de ez hátránynak számít? A válaszolat köszönöm!
2017. júl. 23. 18:10
1 2
 11/19 anonim válasza:
És: még egyetlen randim, és első csók sem volt. És 27 éves leszek. Persze, ez nem normális, de mit lehet tenni? Keresni, és nem feladni.
2017. júl. 23. 23:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
10-11-es: amikor a párommal összekerültünk, elöttem nem volt semmiféle kapcsolata, ennek "ellenére" egymásba szerettünk, és sok éve élünk együtt. Nekem sosem jelentett semmiféle hátrányt, hogy nem "tapasztalt", együtt fedeztük fel, hogy neki mi jó, és mi az, amit ö adhat nekem, és ez sokkal több pozitívum, mint az, ha elöttem lett volna egy tucat nöje és tölem "elvárja", hogy mindenre úgy regagáljak, ahogy azok.
2017. júl. 24. 07:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező én egyet értek veled...

Szerintem a nők a szerelemmel csak dobálóznak sokszor hogy milyen jól hangzik, de sokszor a tett nem követi vagy a kimutatás.

2017. júl. 24. 09:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem fontos a tapasztaltság, de inkább az életben, mint szerelmi téren. Szóval alapvetően nekem nem lenne bajom ezzel, párom is összesen egy nővel volt 28 éves korára, amikor összejöttünk, de amilyen "sikerélménye" volt vele, kb. egyenlő azzal, mintha nem lett volna :D. (5 éves kapcsolat alatt kb. 5x dugtak, de cserébe a csaj minden hisztizett össze-vissza)
2017. júl. 24. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Én mindig megkérdezem ilyen kérdéseknél, hogy nekem mégis mi lenne jobb attól, hogy a pasi tudja, hogy az exeinek mi jött be (tehát "tapasztalt"), de még soha nem kaptam értelmezhető választ.

Szerintem marhaság, én nagyon örültem neki, hogy az első 2 barátomnak én voltam az első.

2017. júl. 24. 11:54
 16/19 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok ezalatt, hogy ha 24 éves koromig nem találtam senkit, ebből a kiszemelt nő arra következtethet, hogy velem valami probléma van ha ennyi idősen soha nem volt senkim. És ez elriasztja őt? Most őszintén, nem kérdezed meg önmagadtól, hogy tuti minden rendben van ezzel a sráccal ha eddig senkit nem talált?
2017. júl. 24. 15:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem tök szuper dolog, hogy valaki nem jön össze bárkivel.

2017. júl. 24. 15:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem gondolnék ilyesmit, talán mert én is "pártában" voltam 23 éves koromig, és tudom, hogy nem feltétlenül azért van egyedül az ember, mert annyira elviselhetetlen a jelleme vagy annyira béna.
2017. júl. 24. 15:53
 19/19 anonim ***** válasza:
A párkapcsolati tapasztalat túlságosan fel van hypeolva. Az élettapasztalat ennél sokkal fontosabb mivel lehet valaki úgymond "tapasztalt" párkapcsolatok terén nem fogja kiismerni az összes nőt. Egyik válaszoló leírta attól, hogy voltak exeid még nem fogod tudni, hogy a következő partnerednek mi lesz a jó. Mindenki más mindenki mást szeret mások a szokásai máshogy kell hozzá érni. Felesleges ezen agyalnod jobb lenne, ha egy kicsit nyitnál a világ felé, találj valamit ami érdekel téged és az önbizalmadat tedd rendbe. Egy normális nő akinek helyén van az erkölcse nem fogja érdekelnki az exeid száma. Akinek meg számít azok általában, butábbak, 1dimenziósak, bunkók, esetleg pszichopaták gondolom ilyen neked se kéne.
2017. aug. 5. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!