Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd ha 40-50 éves magányos férfi leszek, nem lesz családom (még van jó 8 évem 40 ig), akkor tud a munka, hobbi, egy kutya, ugyanolyan boldogságot okozni, mint egy szerető pár, gyerek?
"De miért mondod el, hogy 37 vagy? A nők 90%-a hajlamos a hazugságra, és szeretik (vagy tűrik, vagy beveszik) a kegyes hazugságot, így élj te is ezzel a lehetőséggel."
Lehet... én viszont azzal a 10%-al szeretnék megismerkedni, aki őszínte, és nem mindjárt egy ordas hazugsággal akar kézdeni egy kapcsolatot.
Persze, egy éjszakásra hajtva nem lenne gond, csak én nem ezt értem kapcsolat alatt.
rengeteg hobbi van, ami sokkalta jobb, mint egy szerető pár, és a gyerekek!
például a komputerjátékok - nem véletlen van ennyi játékszerető ember manapság: a számítógépes játékok sokkal nagyobb boldogságot tudnak okozni, mintha az embernek van valakije, és gyerekei vannak...
de ide sorolhatnék rengeteg egyéb hobbit is, amik nemcsak hasznosak, de hosszútávon kifizetődnek
egy feleség és a gyerekek viszont csak viszik a pénzt, és semmi hasznosat nem csinálnak, addig örülj, amíg egyedül vagy!
lehet engem is lepontozni a társfüggő fogyatékosoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!