Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha mindennél (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha mindennél (a halálnál is) jobban félek hogy vissza fog egy adott lány utasítani? 23/F

Figyelt kérdés
Komolyan engem semmi nem érdekel már. Szenvedni így is szenvedek a bizonytalanságtól, a halál meg csak megszüntetné ezt, nincs bennem félelemérzet szinte semmi iránt. Ha visszautasít, a hátralévő életemet ebben a tudatban leélni szörnyű lesz. Az lenne a legjobb ha megbántana valami undorító aljas húzással és magamtól utálnám meg, de erre nem sok esély van.
2017. júl. 29. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne viccelj! És akkor mi van ha visszautasít. Persze biztosan szar érzés de túl leszel rajta. Majd jön a következő. És minél többször próbálkozol annál nagyobb a valószínűsége hogy találsz olyat, aki nem utasít vissza. Nem dől össze a világ ha nem jön össze elsőre hidd el. Mindannyiunkat utasítottak már vissza. Fel a fejjel! Bátorság és kitartás! :-) 28 N
2017. júl. 29. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha visszautasit talasz jobbat majd. En egyszer kerdeztem egy sractol, hogy nem rossz, hogy neki kell kezdemenyezni, nem fel attol hogy visszautasitjak? Azt mondta, hogy sokat nem szokott gondolkozni, ha visszautasitja a nö, akkor az az adott pillanatban nyilvan sz@r, de akkor nem volt hozza valo.

Illetve mi van ha nem utasit el? Sosem tudod meg ha nem probalkozol.

2017. júl. 29. 16:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát ha nem utasít el akkor remélem kibírom könnyek nélkül. Szerintem sincs jól ez így de nem tudok mit tenni ellene. Ennyi ideig normális ember nem vágyakozik egy nő iránt és nem képzelődik róla.
2017. júl. 29. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha vissza is utasít (de remljük,hogy nem) először kellemetlen lesz, de meglátod utána el fog múlni a rossz érzés. Egyébként attól még,hogy egy lánynak nem kellessz jelenleg, másoknak igenis bejöhetsz. Ez is csak megszokás kérdése, meglátod bele lehet jönni ebbe is :) valószínű eddig nem túl sok kapcsolatod lehetett, nem sokszor utasíthattak el, ha emiatt ennyire görcsölsz. Légy lazább, az is lehet,hogy a csaj is majdnem ugyanennyire félős :D
2017. júl. 29. 16:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, eddig konkrétan egy lány sem utasított el, mivel senkim nem volt. Ja de, egy volt, csak ráírtam egy random csajra akivel egyszer találkoztam hogy eljönne-e velem meginni vagy enni valamit, ezt viszont nem számítom mert nem is beszéltem vele ezen kívül semmit. Sokkal könnyebb lenne ismeretlenül vagy kevés ismeretség után próbálkozni, nem pedig nála, akit évek óta kerülgetek és jobbat azóta se találtam, most itt a lehetőség. Ez az életem lehetősége szó szerint, valahogy ezt kellene elfelejtenem.
2017. júl. 29. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:

És mi lenne ha először barátkoznál csak vele abba nincs semmi visszautasítás. ☺

Amúgy tudod van h a visszautasítás nem mindig konkrét. Van hogy vki csúnyán csalódott előtted és fél, introvertált és ezért menekül, az INFJ-k pláne. Ők még androidkodnak is ha tetszik neki vki.

Androidkodni 3 okból szoktak, ha vmi feladatot kell megoldania, ha fáradt, ha tetszik neki vki.

Átlagba egy hasonló tipus könnyebben megkülönbözteti ezeket az üzemmódokat. ☺

Szerintem lazábban kéne venned.

Különben is a barátságból alakult szerelmek időtállóbbak mint a random szerelem.

Ne legyél már ilyen mártirka azzal nem segítesz magadon se és a lányon se. Lehet tetszel te is neki csak nem meri bevallani stb.

De introvertált INFJ-vel csak barátkozz először, még akkor is ha tetszetek egymásnak, szépen lassan. És ha már bíztok egymásban következő szintre léphettek.

Mióta is gondolsz rá?

2017. júl. 29. 17:19
 7/10 A kérdező kommentje:
3 éve ismertem meg, azóta. Azóta ötször találkoztunk, jópár közös élményünk is van már, de a távolság miatt nem keresem facebookon. Igazából azért is tetszik, mert nem ilyen introvertált mint én és én is sokkal lazább vagyok azokkal és azok előtt, akikkel sikerült már kialakítanom egy közelebbi viszonyt, de ehhez az kell hogy sűrűn találkozzunk.
2017. júl. 29. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Haha. Engem már kb 200 lány utasított el, de volt 5 kapcsolatom is. Szóval megszokás az egész, a végén már egész jó móka. Kezeld őket tárgyként ez mindig beválik. Az más kérdés, hogy az itteni nők ezt lepontozzák, meg elítélik, de a való életben majd minden nővel úgy kell bánni, hogy te vagy a lovász, ők meg a lovak. Persze képletesen értve.
2017. júl. 29. 18:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarok lányokat próbálgatni, ebből a szempontból jobb is a helyzetem, amilyen kapcsolatot én elképzelek, ki van zárva hogy 5-ön ilyen könnyen túltegyem magam.
2017. júl. 29. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tudnád, hogy engem is hányszor utasítottak el a csajok, volt rengeteg bunkó és/vagy megalázó húzásuk, a normális beszélgetésből való szó nélküli kilépésektől kezdve a képcsere utáni hazugsággal való lepattintáson át a "nem megyek el a megbeszélt találkozóra, a telefont sem veszem fel, ha hívnak" című játszadozásig. Szar érzés, ez tény, és néha úgy éreztem magam, mint akit leforráztak, de egy idő után begyógyulnak a sebek. Egy próbát megér, hogy megkérdezd a lánytól, nem lehetne-e több köztetek. A leírásod alapján normális csaj lehet, és bár tény, hogy fennáll a veszély, hogy felbomolhat a barátságotok, de még ha nem is jön össze, valószínűleg lesz benne annyi intelligencia, hogy nem fog megbántani téged, és legalább a jó viszony megmarad. És soha ne alapozd az életedet egyetlen nőre, ne az legyen, hogy minden rajta áll vagy bukik, ennyire nem szabad mindent egy lapra feltenni, mert ha beleéled magad, akkor a végén tényleg világrengető tragédiaként fogod megélni az elutasítást. Másrészt pedig gyúrnod kellene egy kis önbizalomra és lélekerősítésre, hogy ne omolj össze egy esetleges elutasítás után.
2017. júl. 29. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!