Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit dob egy átlag arcú férfin (10 per 5), ha sportos
lesz és jól öltözött (átlag kereset mellett)?
Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre, hogy semmit sem. Hiába a két év kondi (egész jó úszós testalkat), meg a drága, jól álló ruhák. Valahogy azt veszem észre, hogy a nők 95%-a nem néz tovább az arcon túl. És ne az van, hogy na átlagos, akkor megnézzük a belső adottságokat. Hanem kell egy tökéletes vagy egy különleges arc, vagy a kisfiús, vagy az a sármos, karakteres típus, ha csak úgy egy tucat az 12 vagy, akkor nem néznek tovább, nem érdekli őket tovább semmi sem rajtad.
20-as ha elég éhes vagy megeszed a szart is mert lehet évekig még az se jut majd.
Minden kapcsolat egy megalkuvás. Összeállsz valakivel ,de az biztos hogy nem a legszebb legjobb lesz,csak éppen adott időben megfelelő...mert akárhová mész, látsz olyan embereket akik köröket vernek kinézetben vagy észben a jelenlegi párodra .Aztán lehet mondani hogy oké de nekem ez is jó ,vagy oké de én nem kaphatom meg a szupertestű atomintelligens nőt- férfit de ne hazudjunk már magunknak is hogy ha ilyen pitizne az ajtó előtt nem tennénk ki a jelenlegi kicsit sárga kicsit savanyú de miénk párunkat ..
A lehetőségek hiányát ne tegyük erénnyé.
2017. júl. 30. 10:46
22/27 anonim válasza:
És minden esetben a nő dönt. Mert a nők kegyet gyakorolnak ha elfogadják a férfi közeledését,konkrétan a nők szinte semmi közeledést nem is mutatnak,ha mégis az ritka dolog.Meg lehet nézni a társkeresőket ahol napi szinten átlagnő kap 20 levelet a férfi meg egy év alatt se kap ennyit de választ se nagyon.
A férfinak meg ha felajánlkozik egy nő hogy akkor nosza járjunk ,-aki nem a kifejezetten a bánya mélyén lakozó szörnyeteg kinézetű,-akkor 100ból 90 férfi össze fog jönni vele és nem azt méregeti hogy hm hát a melle kisebb az átlagnál vagy a fejformája nem megfelelő a kritériumoknak.
2017. júl. 30. 10:53
23/27 anonim válasza:
21 Ha van egy pàrod akit valóban szeretsz, úgy jöttetek össze, hogy van köztetek vonzalom és minden ami ahhoz kell hogy működjön, nem fogod lecserélni egy màsikra. Ez az igazi szerelem. Amíg ilyet nem tapasztalsz addig inkàbb ne nyilatkozz lecserélésről mert fingod nincs miről beszélsz. Ha téged lecseréltek akkor egyszerűen az illető nem szeretett. Ettől még nem mindenki jàr így.
2017. júl. 30. 13:35
24/27 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam szerelmes (vagyis kétszer, de az első az plátói volt), vele jártam 2 hónapig. De kidobott a nő, mert neki jobb pasi jár tőlem. Meg is csalt közben. Szóval nem mindenki szerencsés, aki szerelmes, hogy azt viszonozzák is hosszabb távon. Ja és nem szupermodell nőbe voltam szerelmes, tök átlag volt, csinos, szőke, kék szemű, nagyon okos, jó munkahely, stb. Megtettem érte majdnem azt is, hogy a Holdat lehoztam volna. De ugye a nők mindig többre és jobbra vágynak, nem elég nekik az átlag.
2017. júl. 30. 14:53
25/27 anonim válasza:
Erről beszélek. A valódi szerelem attól is igazi, hogy kölcsönös, és mellette egyik fél sem érzi hogy màsokra van szüksége.
2017. júl. 30. 19:10
26/27 anonim válasza:
A "szerelem" nem más mint egy egyszerű hormon túltengés ami idővel szépen lecseng ,és jönnek a reális gondolatok,megunják egymást és szépen félrelépegetnek, szétmennek. Nyilván akinek semmi esélye félrelépni mert eleve évtizedes küzdelem volt azt az egyet is összekaparni akivel éppen van,avagy belekényelmesedett az egészbe és összetartja őket az anyagi biztonság ,az nem ugrál. Ezt nevezhetjük hűségnek is.
2017. júl. 31. 20:04
27/27 anonim válasza:
Szerinted ennyi a szerelem. Szerintem meg nem ennyi. Maradjunk ebben, mert tök felesleges boncolgatni ki hogy éli meg a szerelmet. Neked ez kényelmes, a hormonokra fogni és hasonlók. Látszik hogy fingos nincs az igazi mély szerelemről, valódi érzésekről. Amíg nem élted àt, semmi alapod nincs nyilatkozni róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!