Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit dob egy átlag arcú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit dob egy átlag arcú férfin (10 per 5), ha sportos lesz és jól öltözött (átlag kereset mellett)?

Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre, hogy semmit sem. Hiába a két év kondi (egész jó úszós testalkat), meg a drága, jól álló ruhák. Valahogy azt veszem észre, hogy a nők 95%-a nem néz tovább az arcon túl. És ne az van, hogy na átlagos, akkor megnézzük a belső adottságokat. Hanem kell egy tökéletes vagy egy különleges arc, vagy a kisfiús, vagy az a sármos, karakteres típus, ha csak úgy egy tucat az 12 vagy, akkor nem néznek tovább, nem érdekli őket tovább semmi sem rajtad.
2017. júl. 29. 11:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A 10 es válaszából is kitűnik hogy a preferenciák mások. De az is logikusan kivehető, hogy neki pl az arc a fontos,akkor másnak meg más lesz a fontos. Más nőnek a test a fontos.Harmadiknak meg az öltözködés.

Na most ha te eladhatóvá akarsz válni akkor a testedet fejleszted ,gyúrsz ,az csak előny, mivel lesznek azok a fajta lányok ahol a test lesz az elsődleges szempont. Drága jó ruhákban jársz és megfogod azokat akiknek ez a lényeg. Egy termék vagy amit el akarsz adni. Régi trükk hogy a rosszabb dolgokat is simán el lehet sózni valakire ha jól be van csomagolva.

Pl a nők ennek mesterei ezerféle öltözködési és festési vakolat trükkel. Fejeden csak plasztikázni tudsz de az méregdrága és kétséges az eredmény tehát azon kell tuningolni amin lehet,ez csak előnyödre válik.

2017. júl. 29. 13:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha van mellé jó duma is,2-3 pontot biztosan.
2017. júl. 29. 14:53
 13/27 anonim ***** válasza:
A tökösség és a rutin fontosabb, nem a külsőségekre alapoznám a sikereket (persze ezek is hozzátesznek valamennyit).
2017. júl. 29. 15:01
 14/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat javít, hiszen egy erős férfias test VONZÓ! Ösztönök-tudatalatti így látja, evolúciós okai vannak.

A másik része pedig az önbizalom!

Ha valaki lelkileg is rendbe rakja magát, az ugye kisugárzik, önkénytelenül közvetíti a testbeszédén keresztül, hogy ő egy magabiztos ember, ami mindenkinek szimpatikus.

2017. júl. 29. 15:13
 15/27 anonim ***** válasza:

Igen nő vagyok. Ès? A pasik is vàlogathatnak. Senki nem tiltja meg. Az egyéni ízlésben nincs semmi kellemetlen. Teljesen természetes a szelektàlàs. Keress olyat akinek bejössz és kész. Nem tudom miért kell természetes dolgok miatt hisztizni, minthogy vannak dolgok amik tetszenek egy emberen/ emberben s vannak amik nem.

Egyébként megsúgom, hogy nàlam a magassàg és az arc tetszése egy alap. Ezen felül még sokmindenen múlik a dolog, a belső tulajdonsàgokat, személyiséget, stílust stb is beleértve.

Tetszik nem tetszik, a pasik is vàlogatnak és a nők is. Csak a teljesen igénytelen kapcsolatfüggő egyének jönnek össze egy akàrkivel, csak hogy legyen valakijük bàrmiféle vonzalom nélkül. Ehhez a normàlis embereknek se gusztusuk nincs sem az erkölcsi értékrendjükbe nem fér bele, ugyanis ezzel a màsik embert is becsapod , mert ő esetleg szerethet , vonzódhat. Javíts ki ha tévedek de szerintem neked sem esne jól ha azért jàrna veled valaki mert nem talàlt magànak jobbat...

2017. júl. 29. 17:58
 16/27 A kérdező kommentje:

"Igen nő vagyok. Ès? A pasik is vàlogathatnak. Senki nem tiltja meg."

Már csak az a bökkenő, hogy nem ő dönti el, hogy lesz-e kapcsolat vagy sem, hanem zömében a nő. Persze ha a férfi nagyon jó pasi és a nők próbálkoznak be nála, akkor persze hogy válogathatnak, mert megtehetik. De most ettől rugaszkodjunk el és a pasi átlagos és átlag nőnél próbálkozik. Nagyon nem biztos a siker. Persze így is válogat a pasi, mert ahhoz megy oda, aki tetszik neki. De az igazi választás a nők kezében van. Az a baj, hogy azért mondják a nők ezt, hogy a férfiak is válogathatnak, hogy szinte csak a jó pasikat veszik észre és őket tartják embernek. Itt a bibi.

2017. júl. 29. 18:19
 17/27 A kérdező kommentje:

,,ha azért jàrna veled valaki mert nem talàlt magànak jobbat..."

Az a gond, hogy nálatok az a valaki, aki szóba jöhet, az szinte Brad Pittnek felel meg, vagy valami korhű szépfiúnak.

2017. júl. 29. 18:21
 18/27 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat indulàsàhoz minden esetben 2 ember döntése kell. Különben az a kapcsolat nem létezik. Nem tudom honnan szeded hogy a nők döntenek, ez így marhasàg. Kifogàsokat keresel és màsokat hibàztatsz azért mert te nem talàlsz magadnak szàmodra megfelelő pàrt. Elàrulom nem a nők hibàja.

Vicces, hogy pont Brad Pittel jössz» ő mint pasi nàlam pont az a típus aki semmilyen mértékben nem jön be. Hogy az alappal kezdjem nem tetszik az arca egyàltalàn. Semmi férfiasat nem làtok benne. Nekem arcra Matt Leblac az esetem. A férjem egyébként hasonlít rà , csak jóval magasabb és ugye a személyisége is olyan ami nekem bejön.

2017. júl. 29. 18:44
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te valami hihetetlenül egyszerű ember vagy.

Mondta neked azt valaki, hogy alanyi jogon jár neked barátnő vagy bármi más ?!

Gondolkodj már egy kicsit ember.Komoly gondok vannak a fejedben.

Te nem kapcsolatot akarsz, csak valakit akit rendszeresen megdughatsz. Az írásodból látszik, hogy egy frusztrált sértődött kisfiú vagy.

Mi van akkor ha a nők csak olyannal akarnak kezdeni aki tetszik nekik ?

Elárulok számodra egy szomorú tényt.

Ez normális jelenség. Ha te valami miatt nem jutsz át a szűrőn az nem a nők hibája hanem a tiéd. Változtass magadon, ne mást hibáztass.

Te mi alapján döntöd el melyik nővel lennél szívesen ?

Ugye nem a külsőt nézed ?!

Gondolkodj már józan ésszel. Van számodra még egy rossz hírem. Ha a külsőd rendben van, akkor sem vagy előrébb, mert belülről rohadsz.Tárgyként kezeled a nőket és fel vagy háborodva, hogy nem kaphatod meg.

28/F

2017. júl. 29. 18:49
 20/27 anonim ***** válasza:

Már csak az a bökkenő, hogy nem ő dönti el, hogy lesz-e kapcsolat vagy sem, hanem zömében a nő.

Ember, normális vagy?:D Ha egy csaj akar téged, abból is csak akkor lesz valami, ha te is akarod őt. Azért, mert ti kezdeményeztek általában (és ez így rendben is van), adott, hogy nektek tetszik a lány, az meg majd kiderül, hogy ő hogy áll ehhez. Azért tűnik úgy, hogy a nő dönt, mert alapból onnan indul a helyzet, hogy nektek már tetszik.

Viszont ha én odamegyek hozzád, vagy megismerkedünk baráti körben, anélkül, hogy ebbe bármi többet képzelnél az első perctől, akkor ha én közeledek feléd, neked is megvan a döntési szabadságod, és nem úgy megy, mint abban a szar vígjátékben, hogy megfogom a kezed, és:

-Van barátnőd?

-Nincs.

-Hát most már van.

Te is dönthetsz, hogy kell-e neked az adott illetővel a kapcsolat, vagy sem, csak az a baj, hogy sok ember "a szar is jobb,mint a semmi" elven működik, és azzal alázza magát, hogy negeszik mindent, amit elé raknak. Lehet azt mondani, hogy "csak éhesek vagytok", de a szart akkor sem eszem meg, ha éhes vagyok, hanem megvárom, amíg lesz normális kaja előttem. Ez erre is igaz.

2017. júl. 29. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!