Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a kérdésre eddig egyedül a #10-es adott normális választ.
Érdekes, hogy az addig válaszoló, eldobhatós farokpörgettyűk hogy lepontozták egyből.
Az ilyen beállítottságú nőket kell csak felpróbálni, aztán eldobni mint a használt zsepit. De ne a kukába, az túl jó hely az ilyeneknek...
Kérdező: ne foglakozz a magasságoddal, ha van önbizalmad és jó kiállásod, és találsz egy nőt, aki szeretni fog, mocskosul nem fogja érdekelni a magasságod. Több olyan pár is jár az utcán, ahol a nő lapostalpuban is magasabb a pasinál, és süt róluk a boldogság.
Az ilyen nőnek csúfolt sejthalmazok véleményével meg ne törődj, aki emiatg elítél.
Most persze engem is le fognak pontozni, csak én magasról teszek rá. Tudod, a habok nem tartják számon a vízbefultak nevét. ;)
29/F - 175 cm
11-es. Mert te is egy törpenövésű kis fsz vagy, még más ffi mellett aki nagyon magas, és sportos, cukin néz ki az alacsony csaj ^^
Ne irigykedj :D
#14 - Milyen nagy az arcod így ismeretlenül, és mász neki a 11-es válaszolónak azért, mert leírja a frankót. Látszik mekkora egysejtű tirpák vagy.
Amúgy meg botrány a helyesírásod, rosszul írtad a cuki-t. Röhejesen néz ki, így a helyes. Gondolom a fővárosi nagycirkuszban vagytok fellépők így... ^^
Na mindegy is, max szólj hogy merre jártok sokat, hogy majd egy-egy szürkébb hétköznapon arra járhassak mulatkázni egyet...
#15 - igen, dögöljenek is. Tudod miért? Mert nap mint nap tele a facebook meg a gyakori meg a nem tudom mi minden más azzal, hogy a pasik mekkora taplók, hogy csak a külső számít neki meg hogy mind csak azt akarja a nőktől.
Erre itt egy 153 cm-es pasi, aki 100%, hogy nem ő választotta ezt a magasságot, és egyből még csak a férfi jelzőt is megkérdőjeleziket, meg oltjátok, mint pestis idején orvos a népet. Ez megy, megalázni minden pasit ott ahol értek, de ha titeket ér sérelem, akkor sírok mint a fürdős k-k és haljon ki a férfi faj!
Ez, ami szúrja a szemem.
#17 - a magad 167 cm-es magasságával gnómozol le úgy, hogy nem is tudod a magasságom. (Taps) Főleg azok után, hogy Shrek-el jársz. (Taps)
Szerintem ne menjünk bele, hogy kinek vannak ferde hajlamai, mert te jársz rosszul pöttömke.
Jhaj, valaki de kis harci morci :D
Kezdjek félni, töki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!