Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért ismerkednek sokan 5-10-15 éves képekkel?
Leginkább a 30-40-es korosztálynál tapasztalom ezt, és már én is megjártam egyszer, meg pár ismerősöm is.
Rám írt egy 34 éves férfi, aki a képei alapján egész jól nézett ki, fiatalos volt stb. Beszélgettünk, majd találkoztunk. És itt jött a meglepi. Élőben szó szerint meg sem ismertem, vagy 4-szer elmentem mellette a tali helyszínén, mire odabökte, hogy ő az.
Egy lerobbantabb, elhízott pasas volt. Amikor szóvá tettem, hogy ezt mégis hogy, miért vert át, akkor meg nyugodtan közölte, hogy a kép, ami nála kint van, róla készült, de 5-6 évvel ezelőtt.
Aztán amikor visszautasítottam, hogy bocs, de nem erről volt szó, kiakadt, és elhordott minden felszínes k rvának.
Ismerősömmel (fiú) ugyanez volt. Megismerkedett társkeresőn egy 24 éves lánnyal, akiről szintén 5 évvel korábbi kép volt kint és szintén az volt a probléma, hogy azóta nagyon meghízott, egyáltalán nem úgy nézett már ki, mint a képen.
De itt is olvastam durvábbat, hogy valaki 30 valahány éves nő létére megismerkedett egy férfival társkeresőn, majd kiderült élőben, hogy a férfi már 50 éves, 10 évvel korábbi képe volt kint és 10 évvel fiatalabbnak hazudta magát.
De mire jó ez? Manapság semennyi időbe sem telik a telefonnal vagy laptoppal csinálni egy aktuális arcképet, sokan mégsem teszik meg, inkább kirakják az 5-10 évvel korábbi képeket magukról, amikor már szinte teljesen máshogy néznek ki. De mit gondolnak? Hogy ez élőben senkinek sem fog feltűnni?
És ezek nem kamusok, tényleg találkozni meg ismerkedni akarnak.
Vagy csak nekem van problémám ezzel?
Volt veletek hasonló? Hogyan reagáltatok?
"Nyilván mindenki a legelőnyösebb képét teszi fel, ha ismerkedni akar. Az udvarlás szinonímája a széptevés. Azaz teszi a szépet, vagyis igyekszik a szebb oldalát mutatni. "
A szépet élőben kell tenni, és nem hazudozással, 20 éves képpel. Ahogyan te a 15 évvel ezelőtti képen kinézel, az már a múlté. Találkozón szerinted ez senkinek sem fog feltűnni? Az illetőnek az akkori éned tetszik és nem a mostani. A hazugságnak ára van.
Te mit szólnál hozzá, ha ismerkednél társkeresőn, és küldene magáról egy 50 éves nő egy csinos képet, ahol vékony, divatos, jól néz ki, majd élőben kiderül, hogy a nő elhízott, tohonya igénytelen, de nem baj, mert a 15 évvel ezelőtti képén még szexi volt? Te nem érzed ezt becsapásnak?
A sminkkel meg csak az arcodon tudsz változtatni, és ott se sokat. Szóval marhára nem ugyanaz a kettő. Sminkkel te nem tudod eltüntetni a 20 kiló felesleget.
en 28 eves fiu vagyok, még midnig elkerik a szemelyit
5 eves keppel tarskeresozom
persze a kor mindenkin meglatszik, a fejletlenseggel öregszik az ember...ugyh ha vki inkabb gyerekes arcu az jora ne szamitson.
mert az az előnyös, de szerintem téged csak át akart verni h fiatalabb.
Amúgy ez olyan, mint a lányoknál a "jaaaj strandolok bikiniben" képek, vagy a felülről mellkidobós képek.
Csak ezt tudják felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!