Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna ha egy nő testsúlya 80 kg körüli de főleg mert nagyon magas és izmosabb is, és csak kisebb felesleg van rajta? (kép)
Nekem igencsak eléggé bejön ez az alkat ám.
A kilók száma abszolúte nem számít, ez csak egy ilyen női rigolya. Nem látni senkin, hogy hány kiló, azt látjuk, hogy milyen az alkata. Ha meg megmondja, hány kiló, nem fogjuk onnantól más alkatúnak látni csak emiatt.
25/F
napi önbizalom növelő kérdés....
Mindenki látjah ogy azért vagy több kg mert magas vagy és izmos senki nem fog hirtelen zsírbüfének látni ha elmondod a testsúlyodat....
Awh, de szép alakod vaan! *-*
Szerintem nagyon jól nézel ki. :)
Arra viszont készülj fel, hogy a fiúk általában a náluk alacsonyabb lányokat kedvelik, így valószínűleg a magas srácok közül tudsz majd válogatni.
21/L
kérdező tudnál végre arra az egyszerű kérdésre választ adni hogy adnál nálad alacsonyabb és kevésbé izmos férfiaknak esélyt?
Nem tudom hogy mennyi vagy de 180 fölöttinek tűnsz kép alapján esetleg ezt is elárulhatnád.
Szia! Lenyűgöz amennyiben a képen látható nőhöz hasonlít alakod! Kilók nem számítanak, izom egyébként is nagyobb súlyt eredményez. Viszont a szép formákat is az izmok adják. ;)
Szóval..isteni amazon vagy! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!