Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Pasik, nektek egy ilyen nő mennyire jönne be külsőleg? Miért hypeolják túl ezt a lányt ennyire?
2017. júl. 26. 22:23
11/24 anonim válasza:
Nincs jo alakja. Arcra atlagos. Szerintem is visszataszito a szemelyisege. En hanyingert kapok tole. Par hiresseggel lefekudt es igy lett felkapott a media altal.
12/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, mondjuk nekem még nem sikerült olyan modellt mutatni, aki igen. Az utcáról hamarabb mutatok neked 10 olyan lányt, aki nagyon tetszik, mint egy magazinból.
13/24 anonim válasza:
Ő egy termék. Azaz "modell"- Egy modellnek az a dolga, hogy szép legyen, és használható legyen termékek reklámozásához.
14/24 Clay Morrow válasza:
Nekem sosem tetszett ez a Barbi, nem csúnya nő, de számomra antipatikus.
15/24 anonim válasza:
Ő a legtopponlévőbb magyar modell. Arca miatt szerintem, mert a teste tényleg nem túl extra.
De amíg van megrendelése, nem lesz baja, az tuti.
16/24 anonim válasza:
Mikor Palvin Barbira azt mondják, nincs jó alakja, akkor ásnék egy gödröt, és belefeküdnék.
17/24 anonim válasza:
Ez a kérdés jó válasz arra, hogy milyen nőre mondja a magyar pasi, hogy átlagos.
Bájos arc, szép haj, tökéletes alak, egyébként meg Victoria's Secret modell...
Aztán itt sírtok naphosszat a gyakorin, hogy miért nem tudsz felszedni egy átlagos, csinos lányt. Hát azért bammeg, mert te se vagy egy Hamilton!
18/24 anonim válasza:
Eléggé bejön. Szerintem nagyon szép semmiképpen se átlagos. Gyönyörű az arca szerintem a teste is szép de nem extra. Nyilván a legtöbb férfi kommentelő nem volt dolga ilyen szép csajjal (nekem hál istennek igen) de abban igazuk van, hogy az utcán ha sétálsz egy kört látsz szebbeket. Sokan fennakadnak hogy miért nem istenítik annyira mikor világhírű modell. A szépségkirálynők is tetszenek nekem viszont csak a gimiből ismertem szebb lányokat náluk. Tehát az ellentmondás miszerint nem írják, hogy tökéletes nő az azért van mert (én szemléletemben) egy szépség királynőnél/topmodellnél lehet látni szebb vagy ugyanolyan szép lányokat akárhol egyetemen/gimiben/városban stb.
19/24 anonim válasza:
Megvetem azokat akik a testükből élnek, de szép. Izlések és pofonok, szerintem az. Viszont nem páratlan és valóban túl van kapva, azért mert valaki szép nem kellene akkora refrektor fényben állnia :D Mit tett érte? Megszületett és most abból él. (mármint nem a megszületésből, hanem a külsejéből ami adottság, semmit sem tett érte)
20/24 A kérdező kommentje:
Én nem vetem meg , meg nem vagyok irigy azokra a nőkre, akik modellként dollár milliókat keresnek, és a "testükből" élnek. Pl. ott van Adriana Lima, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Giselle Bündchen.... ebből 2 celeb modell, de ők is legalább annyit tesznek a siker érdekében hogy bomba és vékony modell testük van, a másik 2 brazil nő meg egyszerűen úgy gyönyörű ahogy vannak, de még ők is bele adnak a konditerembe mindent. Nem tudom ezekhez a szupermodellekhez hasonlítani Palvint. Akinek mind a személyisége, mind a teste olyan hogy nem értem miért tart ott ahol. Arcra modellként, retusálva gyönyörű. Nade a fent említett modellek retus nélkül is gyönyörűek. És a személyiségük is ezerszer szimpatikusabb.
2017. júl. 27. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!