Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány vagy ismertek olyan lányt aki jól néz ki, nem is buta mégsincs barátja mert minden fiút visszautasít aki közeledni akar hozzá?
Kockaság, kockaság, de az RPG-k meg a Failbook is az akkor :P
A Tyrian nagyon szuper, és pont az a jó benne, hogy idő kell hozzá, míg az ember megtalálja az összes rejtett dolgot meg titkos pályát, és hamar tud gyorsan fejlődni. Ki kell tapasztalni, melyik fegyver a legjobb, melyik csodafegyver és melyik hajó. Én a következőkkel szoktam repülni:
Hajó: MicroCorp Stalker vagy Nort-Ship Z
Első ágyú: Először Pulse cannon vagy Protron, aztán Mega Pulse, végül Laser
Hátsó ágyú: Sonic wave
Pajzs: Mindig a drágább a jó
Generátor: Mindig a drágább a jó
Bal oldali ágyú: Plasma storm, Zicca Supercharger, Atom bombák
Jobb oldali ágyú: Plasma storm, Zicca Supercharger, Atom bombák, Battleship-class firebombz
Fontos, hogy az első epizódtól kezdd!
A kockaságot nem pejoratívnak szántam. :D Nekem minden az, ami kütyükkel cseszekedést jelent szórakozás céljából. Szegény Csaba kérdése alatt lassan megnyílik a gameruniverzum és sosem kap választ a kérdésére.
...vagy épp az a válasz, hogy a lányok játszanak pasizás helyett. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!