Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány vagy ismertek olyan lányt aki jól néz ki, nem is buta mégsincs barátja mert minden fiút visszautasít aki közeledni akar hozzá?

Figyelt kérdés
Tehát udvarlója van bőven de egyik sem jó neki
2017. júl. 26. 21:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azt hittem, sok az üres időd, ezért javasoltam :) de ha már van kedvenc játékod, akkor mindegy. Nékem ez vált be, és mindig ezt szoktam javasolni, ha valakinek az agyára menne a magány. Sok lánynak is javasoltam, és mindnek be is vált, ezért gondoltam, hátha néked is. Olvasni ám én is szoktam, de azt inkább útközben vagy este.
2017. júl. 26. 22:29
 12/24 anonim ***** válasza:
Mi az a Tyrian?
2017. júl. 26. 22:38
 13/24 anonim ***** válasza:
:zd én is rákerestem a googleon azt hittem valami szexuális segédeszköz:D de kiderült hogy egy videójátékféle
2017. júl. 26. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Az egy nagyon "szupcsyhhhh" űrhajós játék :) rengeteg pályája van, izgalmas, kihívó, és külön bónusz, hogy a Microsoftot kell benne miszlikre lőni (igaz, Microsol néven írják). Nekem egyből jókedvem lesz tőle. Nem egy egyszerű játék, viszont dugig van titkos dolgokkal és hasznos trükkökkel.
2017. júl. 26. 22:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Kockaság. Nekem az RPG-k jobban tetszenek, kövezzetek meg, ha ez tipikus női felfogás, de szórakoztatóbb. :3 Ha már egyedül játszik az ember. Multiban meg a szar is jó általában, nálunk legalábbis. :D
2017. júl. 26. 22:46
 16/24 A legrosszabb ***** válasza:
Ismerek. Évek óta magányosak, elviselhetetlenek természetre, öt perc után legszívesebben felkötnéd magad, mintsem velük kéne eltölts még néhány másodpercet, a FB idővonaluk tele van szórva tökéletes hapsikról szóló posztokkal, miközben a középszerűtől az alfahímig mindenféle kategóriából megkörnyékezi őket valaki, csak éppen idő előtt mindenki angolosan távozik 25 kilométeres körzetükön kívülre, és ők bizony tökéletes nők, nem is futnak senki után. Egyszerűen nekik a legeslegjobb kell, de tényleg a legjobb. A "kedvencem ismerőseim" közül van olyan, aki 2002 óta, 2004 óta és 2007 óta a nagybetűs Ő-re, a tökéletes hapsira vár. Értitek... képesek 10-15 évet várni valakire. ;D Á, dehogy agybetegek a nők...
2017. júl. 26. 22:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Na jó, pénteken kipróbálom ezt a gamet. 😂
2017. júl. 26. 22:49
 18/24 anonim ***** válasza:

Kockaság, kockaság, de az RPG-k meg a Failbook is az akkor :P

A Tyrian nagyon szuper, és pont az a jó benne, hogy idő kell hozzá, míg az ember megtalálja az összes rejtett dolgot meg titkos pályát, és hamar tud gyorsan fejlődni. Ki kell tapasztalni, melyik fegyver a legjobb, melyik csodafegyver és melyik hajó. Én a következőkkel szoktam repülni:

Hajó: MicroCorp Stalker vagy Nort-Ship Z

Első ágyú: Először Pulse cannon vagy Protron, aztán Mega Pulse, végül Laser

Hátsó ágyú: Sonic wave

Pajzs: Mindig a drágább a jó

Generátor: Mindig a drágább a jó

Bal oldali ágyú: Plasma storm, Zicca Supercharger, Atom bombák

Jobb oldali ágyú: Plasma storm, Zicca Supercharger, Atom bombák, Battleship-class firebombz

Fontos, hogy az első epizódtól kezdd!

2017. júl. 26. 22:58
 19/24 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: A KEDVENC* ismerőseim közül...
2017. júl. 26. 23:01
 20/24 anonim ***** válasza:

A kockaságot nem pejoratívnak szántam. :D Nekem minden az, ami kütyükkel cseszekedést jelent szórakozás céljából. Szegény Csaba kérdése alatt lassan megnyílik a gameruniverzum és sosem kap választ a kérdésére.

...vagy épp az a válasz, hogy a lányok játszanak pasizás helyett. ;)

2017. júl. 26. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!