Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme reggel felkelni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme reggel felkelni, dolgozni járni, pénzt keresni, egyáltalán van értelme bárminek is ha az ember egyedül van?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem hogy teljesen fölöslegesen igyekszem
2017. júl. 26. 09:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Tudom, hogy nehéz (én is szingli vagyok és magányos), de az, hogy az egyedüllétet hogy éled meg rajtad áll.

Én például igyekszem elkerülni korábbi hibáimat, nem hagyom magam elmerülni az önsajnálatban, mert simán képes lennék rá. Inkább adok magamnak két pofont, és koncentrálok valami jobbra. Például, hogy ugye nekem is van munkám és pénzem, tehát vehetek magamnak dolgokat és megengedhetek olyasmit, amit mások nem.

Tudom, hogy a tárgyak nem pótolják az élményeket, de ha tényleg mindig csak arra koncentrálsz, ami nincs és hiányzik, az nem visz hozzá közelebb. Én például amióta igyekszem vidámabb lenni, minden szembejövő programra nyitott vagyok, többször hívnak el a barátaim is, és sokkal többet mozdulok ki, ergo remélem így több esélyem is van párt találni, mint otthon gubbasztva egyedül.

De mondom, ne hidd, hogy nem érzem át, tudom milyen rossz, amióta exem elköltözött, és ennek már jó ideje, én alig bírok aludni, annyira megszoktam, hogy nem egyedül alszok, hogy egyedül kb ki kell hajtani a belem, hogy olyan hulla fáradt legyek, hogy elájuljak este. Ha nem, forgolódok órákig és alig bírok elaludni.

Kitartást, menni fog.

2017. júl. 26. 09:58
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
meg kell tanulnod azt, hogy egyedül milyen jó....mondjuk épp az a vicces ebben, hogy ehhez először bele kell csöppenni egy rossz párkapcsolatba
2017. júl. 26. 10:31
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Jobb lenne párkapcsolatban? Ja ha tökéletes.

De mondjuk te felkelsz 5 kor mert dolgozni kell, de nehogy zajt csapj mert az asszony nyűgös ha felébred reggel és neki elég 6 kor kelni.

Aztán hazamész, legyen takarítás, kaja (persze felesben) aztán elmeséli hogy milyen rossz napja volt megint vagy ez mit csinált meg az amit te nagyon magasról lesz.rsz. Mert nekik kb 5x annyi ellenségük van mint egy férfinak, csak ők jó pofiznak velük.

Utána meg legyetek együtt, csináljatok közös programot stb de ne olyat ahol elvagytok egymással hanem kiránduljatok, mennyetek étterembe, nyaralás és persze mind mind drága helyen hogy költsétek a pénzt.

Nem véletlenül viccelnek azzal hogy ha nem lenne nőd gazdag lennél, mert tényleg rengeteg pénzben van.

idő = pénz

nő = idő*pénz=pénz*pénz

Emellé meg jön a rossz kedv meg ez meg az a baja.

Nem feltétlen rossz egy nő, de van vele annyi gond mint amennyi ,,haszon".

2017. júl. 26. 12:44
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ha egy normális lányt találunk azzal nem lesz több gond mint haszon
2017. júl. 26. 13:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy érzem, hogy csak egy nővel lehetek igazán boldog. Szeretem a munkám, beutazom vele egész Európát, szeretek utazni. Egyik hétvégén a spanyol tengerparton süttetem a hasam, majd Párizsban töltök három napot, harmadik hétvégén pedig Londonban sörözök a haverokkal. Jól érzem magam, sokat utazom, sokat látok a világból és nagyon jól keresek mellette, de mégis csak jó lenne egy barátnővel fürödni a Kelta-Tengerben, vagy épp együtt ebédelni Párizsban. Én tárgyakra már nem költök, nem okoz örömet. Én kitűztem egy életkort, ha addig semmi, akkor vége a történetemnek. Én mindig azokat az embereket irigyeltem akiknek van barátnőjük, mert nekem nem lehet.
2017. júl. 26. 14:38
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Amíg külső dolgokba kapaszkodtok, addig sosem lesztek boldogok. ÉS sok embernek rengeteget kell szenvednie, mire ezt megérti.
2017. júl. 26. 15:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is megvolt mindenem mégsem voltam boldog, jó állás, szép ház, jó autó és minden más is megvolt ami csak kellhet.

De csak azután tudtam boldog lenni mikor megismerkedtem egy nővel akivel végül egy pár lettünk és volt kivel megosztanom azt amim van.

És jobb volt úgy hazamenni, hogy vár valaki, vagy majd te vársz valakit, jobb volt úgy reggel felébredni, hogy ott van mellettem egy csodálatos nő aki boldoggá tesz. Igen sokkal de sokkal boldogabb életem lett azóta.

2017. júl. 26. 18:34
 18/23 anonim ***** válasza:
50%
Van. Soha nem tudhatod hol mikor jön el az igazi. S akkor egyből fontos lesz a munka a pénz az egzisztencia. Nem rossz okokból, hanem mert a pénz sok mindent megold.
2017. szept. 20. 22:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem értek egyeseket...

Az ember társas lény.

Ha egyedül van, csak depis lesz és elmegy minden életkedve. Tapasztalatból mondom... Mert egyedül önmagad miatt megélni az életet olyan...unalmas egy idő után.

Én úgy érzem soha az életben nem lesz semmilyen kapcsolatom. Próbálom magamnal elfogadtatni, de nem mindig megy. Nem azt mondom, hogy én annyira depis vagyok. Vannak hobbijaim is, de egyedül semmi sem akkora élmény már egy idő után. Beleunsz a dolgokba...

#4 És mit ért el vele, hogy kimaxolta az életét? Meghalt ugyanúgy mint bárki más, csak elszalasztotta az életéből az egyik legjobb dolgot. Így is, úgyis meghal az ember, ezért érdemes úgy tölteni ezt az időt, hogy boldogságban éljen.

Hogy én szeretnék -e úgy élni mint ő? Köszönöm nem.

Egy egészséges férfinak igenis van szüksége a nőkre.

2023. dec. 9. 17:15
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyedül nem tudod jól érezni magad akkor kapcsolatban sem fogod. Csak lehúzod a nőt a saját befordult szintedre. Ezért nem jön össze a csajozás sem, mert negatív a kisugárzásod és látszik rajtad, hogy a nőtől várod a megváltást az unalmas életedre. Ehhez persze, hogy senkinek nincs kedve. Legyen izgalmas életed eleve és érezd jól magad. Ha ezt nem tudod hogy csináld, nem vagy kész egy kapcsolatra sem.
2023. dec. 12. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!