Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hazudnak a nők, mert jól esik nekik egy kis figyelem?
Figyelt kérdés
számtalanszor igértek már nekem a nők, de nem lett belőle semmi az utolsó pillanatban. De sose mondták volna meg az igazat. Nem lehet hogy azért, mert jólesett nekik hogy valaki figyel rájuk, törődik velük?2017. júl. 25. 21:07
2/2 anonim válasza:
Miért kezeled készpénznek az ígéreteket?:D Amíg az sem mindegy, mit ígér. Ha te hisztizel valami miatt és ő beígéri, az azért van, hogy fgd már be végre például. Másrészt meg ember tervez, Isten végez. Ha megígérek valamit, az általában azért van, mert törekszem rá én is. Az nem biztos, hogy nem jön közbe valami, ami miatt más lesz. Azt már nem ígérem, hogy "örökké", az tini korban volt még bevett dolog. De az sem azt jelentette, hanem azt, hogy "ameddig ilyen a helyzet és minden így megy, addig ez is fog". Értelemszerűen ha valaki egy világi tapló, otthagyom a fenébe, akkor is, ha azt ígértem, hogy nem fogom. Bár ezt már nem ígérem. De ilyen az is, ha megígérem, hogy találkozunk, de közbejön valami, ami fontosabb épp. Az élet spontán. Az ember is, általában. Beígérni valamit anélkül, hogy tartanád nem szép, hinni benne meg naivság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!