Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány akit nem érdekel a férfi külseje, sem az hogy mennyi pénze van, sem az hogy van e autója, csak egy a fontos neki hogy szeresse őt?
Nem így van. Csak akkor, ha az illető nem fog meg, nincs kémia, ergo a nő nem akar semmit az adott férfitól.
De most a magam szemszögéből nézve (igaz, foglalt vagyok, de mikor aktívan társkeresőztem pl):
Pénz: Olyan szinten számított, hogy ne nekem kelljen eltartani.
Autó: Nem néztem, nem érdekelt.
Külső: Na ez viszont igenis számít. Akinek nem, az vagy hazudik, vagy totál igénytelen, megalkuvó. A külső nem azt jelenti amúgy, hogy 190 magas, színizom, fullos pofival.
De ha ránézek, igenis érezzem, hogy vonzódok hozzá. És ez első sorban a külsőből fakad.
Valamit fel kell mutatnod. Valamit! Bármit! Különben csak egy szürke birka vagy akiből az ember talál milliót.
Ez lehet lelkesedés, hobbi, szenvedély...
Mind ilyen, csak még nem tudják magukról.
Csak személyiség számít s MINDENKI rájön egyszer.
"keresik a hibát a férfiakban hogy visszautasíthassák."
Nem azért keresik a hibát a nők a férfiakban, mert szeretnek visszautasítani, hanem mert a legjobbat akarják. Bocsmá', hogy nem érem be akárkivel.
17-es hány éves vagy? Merre laksz?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!