Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fontos hogy a férfi külseje fizikai védelmet sugározzon számotokra?

Figyelt kérdés

Vagy ha mondjuk nagyon vékony de ha kiderülne róla hogy valami komolyabb szintű küzdősportoló?

Szóval mennyire fontos nektek hogy úgy érezzétek ha esetleg este ketten mentek haza buli után és belétek kötne valaki akkor meg tud védeni?

2017. márc. 28. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Valamennyire fontos, azert eleg ciki, ha bajban a ferfi maximum elfutni tud. A baratom vekony, de eleg eros.
2017. márc. 28. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán fontos, sőt nem szeretem ha olyan az illető mint egy szikla, kicsinek és gyengének érzem magam az olyanok mellett. Ha belénk kötnek (amit kétlek) akkor vagy futunk, vagy összevernek minket, nem rónám ezt fel neki hogy miért nem védett meg, mennyire nem férni ettől.
2017. márc. 28. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én inkább leszek szikla vagy farönk mint ,hogy ne tegyek semmit ha nagyon kellene.
2017. márc. 28. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Idejét múlt dolog ez már, hogy egy férfinak nagy darab állatnak kell lennie, stresszhelyzetben sokszor az se tud verekedni, aki egyébként küzdősportol. Én például mindig tartok magamnál KOpfeffert, ha meg annyian támadnak meg, hogy nem érek vele semmit, akkor úgyis megvernének, ha két méteres kigyúrt bokszoló lennék, tehát mindegy.
2017. márc. 28. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell nagydarab állatnak lennie, de azért nálam legyen nagyobb-magasabb-vállasabb - ami nem nagy elvárás, 160 centis kis vézna hobbit vagyok.
2017. márc. 28. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
A párom pár centivel alacsonyabb nálam, de maximális biztonságban érzem magam mellette. Nem kigyurt, de zömök-erös testalkatu, és nemegyszer bizonyitotta, hogy megvéd, ha kell.
2017. márc. 29. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!