Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme funkciója van az ilyen gold digger prank videóknak?
Én speciel piszok jól szórakozom rajtad, meg hogy habzó szájjal kapálózol itt nekem :D üsd erősebben a billentyűket, akkor tuti jobban fog fájni nekem :DDDDDDD
Nem nagyon érdekellek, aha, ehhez képest már lassan 2 órája rajtam kattogsz :D get a life, hülyegyerek. Ment a mínusz.
Ez minden? Még csak el se mosolyodtam rajta...
(ásítás)
Ja, nem itt éli az életét, csak éppen miközben két 10/10-es csaj cumizza ide írogatja, hogy ő mekkora király, mindenki más akinek nem jön össze nő az meg nyomorult.
Le merem fogadni, hogy közelében nem volt még egyetlen nőnek sem, csak ide jár feszíteni.
Nőkön nincs már mit védeni. Ez itt a 2000-es évek, itt már mindegyik tudja mit csinál. Pénzre meg még véletlenül sem hajt egy sem. Mindnek az olyan bájos srácok szerelemmel teli szíve kell csak mint ennek a gyereknek itt aki fikázza a szerencsétlenebbeket, meg védi a mai kor rbancait.
Gold diggerek nincsenek, a Vajna Timi is a férfias sárm miatt van azzal akivel. Igaz ő a csúcs, de vannak sokan, csak kisebben nyomatják.
29#
Te tényleg úgy képzeled el a szexet, hogy azt napi 24 órában csinálja az ember? Látszik, hogy nem volt részed még benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!