Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek változna a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek változna a helyzet a nők elvárásai, ismerkedései terén ha dupla annyi fiatal nő lenne mint férfi?

Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, akkor is hozni kéne egy minimumot...
2017. júl. 24. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

Ha nőtöbblet lenne, akkor nyilván változna, hacsak nem gyűrűzne be az iszlám (ahol több nője lehet egy csávónak ugye). A gond csak az, hogy akkor is az a pár helyimenőcsávó kellene a nők többségének.

#8 így van ahogy mondod, ők azok akiket 40 évvel később savanyú embergyűlölő vénasszonyként látunk viszont, az ölében Cirmivel és Nyávival.

2017. júl. 24. 23:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De hát állítólag nőtőbblet van! Vagy mégsem? Az egyedülálló vénasszonyok mindig vidám, jófej nők, a házasságban megnyomrodottak, özvegyek, megcsalt asszonyok szoktak besavanyodni. Akárhány egyedülálló vénlányt ismerek (nem sok van) él mint Marci hevesen, áztatja magát a gyógyfürdőben, kártyapartizik a barátnőivel és már nem bánja, hogy nincs pasi az életében mert ebben a korban már látja, hogy semmit de semmit nem hagyott ki.
2017. júl. 25. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

#13, van nőtöbblet, igen - a 60-70+ éves korosztályban, amikor már a lőtéri kutyának nem kellenek :DDD

35 éves korig masszív férfitöbblet van, de gondolom aki nem járt be gazdaságföldrajz órára, az mindjárt jön megint lepontozni...oda kellett volna figyelni a tanító bácsira, nem pokémon gó-t pöntyörgetni az okosteldzsón.

2017. júl. 25. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanultam gazdaságföldrajzot, és fogalmam sincs mi az a pokémon go, tekintve hogy az én időmben még nem volt olyan. Tökmindegy amúgy hány fiatal nő van, mert épeszű ember nem jön össze olyannal aki nem vonzó a számára. Az egyedüllét jobb, mint a társas magány. Akiket én elküldtem az életemben, azokkal nem járnék akkor sem, ha nem lenne más. Akivel meg összejöttem, az szerintem ugyanúgy velem akart volna összejönni mindenképp, hiszen akkor is voltak más facér lányok akiket észre sem vett.
2017. júl. 26. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!