Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy ilyen pasival?
Ha rólad van szó, elég meredek kijelenteni, hogy "nagyon jóképű" meg "nagyon okos"... Ha az is vagy, meg elégedett is vagy magaddal, akkor is furcsa ez a "nagyon". Én is csinos nőnek tartom magam, de nem jövök be mindenkinek és nem fog tőlem hasraesni senki, pláne nem annyira, hogy más defekteket elnézzen emiatt. Meg egyébként sem jogosít fel az önteltségre.
Az pl. nem zavarna, ha valaki kockul néha játékokkal, vagy tudományos cuccokkal szöszöl szabadidejében társaság helyett. Sőt, szerintem aranyos, ha valaki kicsit "nerd", én is kicsit olyan vagyok, még ha járok is társaságba meg vannak is ilyen beállítottságú barátaim. Az már igen, ha valaki képtelen lenne beilleszkedni a baráti körömbe, vagy eljönni velem néha erre-arra, vagy csak velem akarna mindenhova menni, mert neki nincs más... Nem tudom, hogy kezelné(d) a barátaimat, vagy azt, hogy jobban igénylem a társaságot. Ettől függene, hogy akarnék-e bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!