Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet komolyan venni egy 26 éves nőt, aki minden mondat végére kényszeresen berak egy emotikont?
xDD - az szinte minden beszélgetésben benne van, :D :P :)) meg még inkább.
Nekem ebből az jön le, hogy egy idétlen tini szintjén
mozog, és egyre inkább nem tudom komolyan venni. Én is használok hangulatjeleket, de nem minden mondat végén...
Engem idegesít, amikor valaki mindenhova odafingik egy hangulatjelet. Természetesen én is használok, de nem mondatomként, mert egyrészt zavaró, másrészt komolytalan, idétlen.
De még mindig ezer hangulatjel, mint amikor valaki állandóan hatásszünetet tart. Tudjátok, miről beszélek... ettől az író nagyon elmélkedőnek és bölcsnek akar tűnni... vagy annyival gyorsabban gépek, mint ahogy gondolkodik... hogy muszáj közben egy kis szünetet tartania... pont három pontnyi szünetet... a legidegesítőbb...
Engem csak azért, mert sokszor olyan érzésem van közöttük, mintha a Star Wars előzménytrilógia rohamdroidjaival beszélgetnék... Csak "Értem, értem!" helyett, "XDDD XDDDD" van.
69 százalékos te lenyeltél egy méteres karót? Keserű és frusztrált vagy, és nincs jobb dolgod mint engem savazni? Ülj már le magadnak.
Akik a kérdésre válaszoltak azoknak köszönöm, a többiek meg tehetnek egy szívességet.........................
""Már miért ne állíthatnám? xDD
Had tegyem már azt amit akarok :P :D Ha tőle akarnám megkérdezni, akkor nem ide írok ki kérdést :) " "
Ez tele volt szmájlikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!