Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes leadni az igényekből, hogy párt találjon az ember? Nektek mennyire kellett lentebb vinni a szintet?
Ami azt illeti, két napja próbálkoztam meg elhívni egy lányt randira (egy iparterületen dolgozunk, de más cégnél, viszont napi szinten jön át hozzánk, mivel üzleti kapcsolat van a cégeink közt).
Határozottan elutasította a közeledésemet, mondhatni nem is olyan finom stílusban.
/Tudni kell, hogy jó ideje a nagyon csinos és/vagy ránézésre kicsit tehetősebb családból származó nőkhöz oda sem megyek, hiszen azon kívül, hogy esélytelen vagyok átlagostól csak kicsivel jobb keresettel náluk, a kifejezetten szép lányok tuti nem tesznek le a pasi elé egy tál ételt soha. Kövezettek meg, lehet túlságosan idilli és átlagon felüli elvárás tőlem, ha nem is az év minden napján, de szeretném a párom főztjét enni. Étterem, ételrendelés néha nagyon is jó tud lenni, jól tud jönni, főleg különlegesebb alkalmakkor, de a hétköznapokban is kell néha a változatosság. Az ilyen sportolósabb nőket ugyancsak elengedtem, mivel Norbi felszentelt papnői, és "sajnos" néha igenis vevő vagyok/lennék egy kiadós adag körömpörköltre vagy bográcsgulyásra, ami nekik a sátán földi megtestesülése./
Viszont az említett nő az a visszafogottabb, nem a kifejezetten szép arcú, de nagyon helyes lány, akivel szívesen elmenne az ember megismerkedni.
Az elutasítást követően azonban elcsíptem egy beszélgetést a kolléganőivel az udvaron. Azt ecsetelték éppen, hogy a pasik mennyire el vannak szállva maguktól manapság, hogy azt hiszik egy nőt el lehet vinni bárhová randira. Alap elvárás az opera, ezt tudhatnánk, illetve az ilyen pesti gettó kerületekben lévő sarki kis étterem is a vicc kategória, amikor Budán egymást érik a színvonalas éttermek.
Itt most nem egy nőről szól a kérdés, csak arról, hogy folyamatosan ilyen elutasításokat kapok, hol egész nyíltan, hol burkoltan, vagy utólag megtudva az okokat.
(Internetes társkeresőn is írtam egy átlagos, de kis helyes lánynak még régebben, akkor még nem volt saját autóm. Amikor szerveztük a randit, és megírtam neki, hogy kb. hányra ér oda a busz, azt írta vissza, hogy ha nincs saját autóm, akkor el se induljak.
Itt Budapesten is volt már rá példa, hogy tömegközlekedéssel mentem a belvárosba találkozóra, és mikor odasétáltam a találkozó helyszínére, a csajszi faképnél hagyott, hogy mekkora egy suttyó vagyok, és én őt így megalázom, hogy pórias tömegközlekedéssel megyek a randira.)
Nem értem hol rontom el, nem értem, hogy ha már a legcsinosabb lányokat elengedtem, akkor az átlagos, visszafogottabb nőktől is lentebb kellene vinnem az igényeimet, hogy egy házias menyecskét találjak?
29/F
1-es!
Én már idősebb vagyok és nincs lent a mércém.Nem is lesz.Tévhitben élsz, attól, hogy valaki már nem huszonéves, nem fog összeállni valakivel, mert éppen az elérhető.Nekem az évek múlásával inkább magasabb lett az elvárásom.Egy helyes arc, jó test kevés, normális értékrend és gondolkodás is kell.Anélkül semmi nem lesz senkivel.Nekem nem kell mindenáron valaki, egyedül is jól vagyok, sőt...jobban.
Ha társfüggő vagy,akkor állj le az első csajjal,aki nem küld el,ennyi.
Amúgy lehet,túl kell látni a külsőn és nem azt gondolni ,hogy "jól van,nem az az éteri szépség,talán bejövök neki".Mert csak attól,hogy valaki nem az a klasszikus szépség
a)nem biztos,hogy bejössz neki
b)nem biztos,hogy egyáltalán szimpatikus vagy belsőre
c)lehet,anyagi téren nagyobbak az elvárásai mert vagy olyan családba született és ő "ugyan el nem tartja az ipsét" vagy mert ő is átlag felettien keres és látja,hogy a nagy anyagi különbségből lehetnek konfrontációk.
Vagy az első kettő együtt.
Mixadam nevű felhasználótól kaptam ezt a mocskolódó levelet, kicsillagozás nélkül:
"mit teszel a párod elé te hülye pic**sa? 23 éves vagy és rögtön odakölzötöl a fa**szhoz amelyikbe belebotlottál. kíváncsi leszek mikor fognak rád unni és keresheted a következő farkat magadnak. kur**va vagy és ostoba"
Üzenem neki, hogy a párom még a szüleivel él, ahogy én is, de több éve együtt vagyunk és együtt tervezzük az életünket. A mocskolódás őt minősíti.
Az ilyen Mixadam nevű embereket nem minősíteném.
Mocskolódás helyett inkább venné a fáradtságot, és keresné meg azokat a dolgokat, ami miatt neki sem jön össze. Én sem unalmamban írtam ki ezt a kérdést, hanem hogy esetleg rájöjjek, min kellene változtatnom, miből kellene engednem ahhoz, hogy végre találjak egy nőt, akivel ki lehet alakítani egy harmonikus, boldog párkapcsolatot.
Mindenesetre azon túlnézve, hogy milyen alpári stílusban és tintát nem tűrő hangnemben írt Neked, talán most kicsit át tudod érezni, milyen az, amikor ismeretlenül becsmérelik az embert, ahogyan Te is tetted ezt velem a hozzászólásodban, id.: "gondolom neked fel sem merül, hogy cserébe te is ugyanúgy főzz és elvégezd a fele házimunkát. ".
Én nem értem azt, hogy miért kéne nekem megtanulnom körömpörikét csinálni, ha úgysem eszem meg. Ha megkívánok valamit, megcsinálom vagy megrendelem valahonnan, de nem azt nézem, melyik pasi tudná nekem megfőzni, amit hamikáznék.
És én ronda vagyok, műköröm nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!