Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többszáz lány utasított eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többszáz lány utasított eddig el úgy hogy komoly kapcsolat nem érdekel mégis mi velem a baj?

Figyelt kérdés

Igen egy újabb crying kérdés.

az utóbbi időben semmi de konkrétan semmi nem jön össze. azt gondolná az ember hogy egy férfinak pofon egyszerű barátság extrákkal avagy egyéjkasás kapcsolatot összehoznia de nem. az elutasítások száma százas nagyságrendre tehető már holott nem nézek ki vállalhatatlanul rosszul. komoly kapcsolatot nem szeretnék épp ezért olyan lányoknál próbálkoztam többségében akikről tudtam hogy buli alkalmával pár óra ismeretség után ágyba bújnak valakivel vagy kéthetente cserélgetik az éppen aktuális minden eddiginél nagyobb szerelmüket. nem rejtettem véka alá azt sem hogy mire megy ki a játék hogy nem feleségül akarom venni hanem hogy jól érezzük magunkat kötetlenül és tabuk nélkül.

értem én hogy nem lehetek minden nőnek az álma vagy az esete és hogy sok lányt nem a szex motivál de komolyan már amikor magamtól nagyságrendekkel rosszabb buta, primitív, mondjuk ki suttyó férfiak hadait látom jobbnál jobb nőkkel sétálgatni akik a nőjük keze helyett inkább a fenekét fogdosva terelgetik jobbra balra akkor egyből arra gondolok hogy azon kívül hogy nincs oka ilyen kérdést kiírni nem különb nálam. már csupán a nagy számok törvénye alapján is össze kellett volna jönnie és elismerem hogy egyre jobban érezhető rajtam az hogy nagyon akarom de most ez ellen az érzet ellen más nem nagyon segít és tudom hogy csak rosszabb lesz. ehhez képest mindig megkapom hogy neki most komoly kapcsolat kell vagy épp nem akar senkit vagy épp az aktuális lekoptató szöveget majd utána büszkén meséli NEKEM hogy milyen jó volt a fesztivál vagy koncert és milyen meg milyen pasikkal feküdt le, hát kösz szépen.

az sem mondható hogy mindig ugyanazt a réteget fognám ki mert próbálkoztam ducibb, nagyon vékony, magasabb, alacsonyabb, extrémebb külsejű teletetovált, visszahúzódó szende, nagydumás fesztiválfüggő, tényleg mindenféle nőknél, de semmi. velem lehet a baj ezek után de nem értem mégis mi. az hogy nem akarok komoly kapcsolatot? ezt nem érzem bűnnek emberek százmilliói élnek így főleg a fiatal korosztály.

2017. júl. 21. 19:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ha adonisz alatt egy magas, kisportolt, annyira jóképű, hogy napra lehet nézni, de rá nem típusú férfiról beszélünk akkor valóban nem vagyok adonisz. ennek ellnére folyamatosan azt kapom az ismerőseimtől, kollégáimtól, hogy szedjek már fel egy csajt meg, hogy nézzem már azt a pasit hogy néz ki és milyen jó nővel van. ilyenkor vállrándításon kívül sokat nem tudok nekik hozzáfűzni azon kívül, hogy én próbálkozom, de egynek sem kellek.

és valóban, én is pont azt látom hogy testalkatra és arcra teljesen az én szintem férfiak is gyönyörű lányokkal mászkálnak. az más ugye mert kapcsolatban vannak, egyértelmű. de hogy ennyi idő után úgy érezzem magam mintha egy apácazárdában próbálnék alkalmi szexet összehozni mikor tudom, hogy a szingli lányok is kaphatóak ám erre már elég hihetetlen.

azt is mondják, hogy ne keressem és majd akkor jön, ne gondoljak rá mert csak rágörcsölök ami érezhető, adjam lejjebb a lécet ami így is a béka segge alatt van lassan, keressek komoly kapcsolatot, legyek fent társkeresőn amiről annyi jót hallani mindkét oldalról. ez mind oké csak én nem szeretnék kifutni az időből és majd azt a korszakot élvezni amikor a járókeretes "barátnőm" perverz szavakat ordibál a hosszú fülszőrömtől eldugult hallókészülékes fülembe.

2017. júl. 21. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
De akkor ha te állítod, hogy nem nézel ki annyira rosszul, akkor mégiscsak a stílusoddal, szövegeddel lehet valami.
2017. júl. 21. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
És az hogy lehet, hogy volt már pár barátnőm, de több éve senkim sincs, pedig tettem érte rendesen, hogy legyen? Intelligensnek tartanak, jó humorúnak, ezek szerint csúnya sem vagyok, magas is, sportolok is...na, akkor én mit szóljak?
2017. júl. 21. 20:52
 14/16 A kérdező kommentje:
csakhogy én azt kívülről nem látom ahogy saját magát senki sem. egyértelműen pedig soha nincs kimondva, hogy miért nem volt kémia csak ugye a nagyobbnál nagyobb kamuk kifogás gyanánt amin gyakran én mosolyodom már el. példának felhozva amikor egy 21 éves, elég szabad életet elő lány adja elő, hogy ő nem olyan lány. első gondolatom az, hogy naná, hogy nem, azért vagy minden héten másik pasival együtt 20-40 évesig. és sajnos ez nem feltételezés mert elmondta. ez csak egyetlen példa de gyakran kapom meg. jelentése az lehet, hogy nem vagy az esetem, de amikor mutatta, hogy milyen férfiakkal volt eddig együtt, néha csak pislogtam. volt ott a kisportolt adonisztól a pocakos csávóig minden.
2017. júl. 21. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:

A #3 válaszadónak van igaza. Nem kellesz a csajoknak mert találnak könnyűszerrel nálad jobbat. Én is ugyanígy voltam, abba is hagytam az egész értelmetlen erőlködést. Neked is ezt javaslom. Ha folytatod,azzal csak további pofáraeséseket fogsz begyűjteni, bármilyen fogadást állok.

Adonisz alatt meg pontosan azt értik, amit leírtál. Nem véletlen, hogy az olyan fószeroknak egyszerre van 4-5 barátnőjük, egymással is csalják őket, de nekik még ez is el van nézve.

2017. júl. 21. 21:25
 16/16 A kérdező kommentje:
A kérdés tárgytalanná vált. tegnap este összejött a szex végre egy nagyon dögös lánnyal tehát most örül a fejem.
2017. júl. 22. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!