Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli 30-as, vagy 40-es férfiak. Ti nem vízionáljátok néha ezt, amit én látok, hogy nincstelen szakmunkások ezrei vannak ott 40-50 évesen a facen, próbálkoznak minden nőnél, sikertelenül és búslakodnak. Te nem érzitek, hogy így járhattok?

Figyelt kérdés
Nap mint nap nézem a facet, látok nem egy ilyen szegény, szakmunkás, vagy túl kövér, vagy túl sovány, iszákos arcú elkeseredett középkorú fazont, hogy minden nő képe alá írogat totál reménytelenül. Ti nem féltek, hogy majd így fogtok járni? Én diplomás vagy, de csak átlagbérért dolgozok, sajnos nekem is 30-as ként kezd ilyen szakmunkás (nem általánosítok, vannak közöttük is tehetősek), iszákos fejem lenni, holott sportos vagyok (sőt, nem kicsit), tanult vagyok, megfelelően étkezem, ronda sem vagyok, de 3 éve senkim sincs. Félek, hogy én is így fogok járni.
2017. júl. 21. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Hát, én éppenséggel több elvált, gyerekes 30-50 éves nőt ismerek aki gyógyszereken él, mint facér 30-50 éves férfit. Akik próbálkoznak ilyenekkel, abban a korban, sokan csak fiatalabb szeretőt keresnek.
2017. júl. 21. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Mi van, ma valami lúzer nap van?

Ez már a sokadik ugyanolyan kérdés, csak a cím van átfogalmazva, de a lényege ugyanaz.

2017. júl. 21. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Ez balázska, az év lúzere :)
2017. júl. 21. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem érzem, Kérdező, mert még időben rájöttem, hogy ez a párkapcsolati cirkusz sehova nem vezet, csak pocsékolja az időt, pénzt, és az energiát, a vége pedig mindig csalódás lesz. Szarok egy nagyot bele az egészbe, és inkább hasznos dolgokra fordítom mindezeket, úgyhogy nem fogok így járni, amit felvázoltál, megspórolom az összeset. Inkább választom a minőségi magányt, mint a pocsék kényszerkapcsolatot.
2017. júl. 21. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem félek, távol áll tőlem a nyalizás,én aztán biztos senki lájk számát meg komment számát sem fogom gyarapítani, no meg amúgy is utálom a facet...

Elleszek én egyedül, majd eljárok ide oda, mittudom én kitalálok valami elfoglaltságot.

2017. júl. 22. 00:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval a szakmunkások általában nincstelenek. És ráadásul alkoholisták is. És a fejük is milyen már! Akkor mi a helyzet a betanított, segéd- és közmunkásokkal? A munkanélküliekről nem is szólva. Egyiknek sincs párkapcsolata? Nem baj, az a lényeg, hogy piára azért telik nekik. Vagy 30 év felett majdnem minden férfinek ,, alkoholista szakmunkásfeje" van? És az milyen? Olyan, mint a Mészáros Lölö?
2022. jún. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!