Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek azt a jelenséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek azt a jelenséget hogy csinos szép jó nő nem igen van együtt elhízott csúnya csóró férfival még akkor sem ha jó a személyisége?

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 12:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%
Észrevetted már azt a jelenséget, hogy a ronda, csóró férfiak is szép, igényes nők után eszik magukat, ahelyett, hogy hasonlóan csúnya, csóró nők között válogatnának?
2017. júl. 21. 13:45
 22/30 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy te kikről beszélsz.

Első barátom sovány volt de mégis volt pocakja. Most meg a párom akivel 3 és fél éve vagyunk együtt, Ő molett....ne általánosíts. Rossz helyen néztél akkor körül ha csak felszínes nőket veszel észre....

2017. júl. 21. 16:59
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
Ja utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy nem csúnya nő vagyok, és mégis tökéletesen megvagyok a párommal....azt is leszarom, amikor mondogatta régebben hogy néznek minket az utcán, mert inkább ezekre az emberekre lehet mondani hogy elhízott az egójuk és csóró az agyuk akik ezt elvileg ahogy kifejezte magát egy kollégám, gusztustalannak tartja a teltebb férfiakat. Én személy szerint inkább hozzá bújok, mint egy karnishoz....😁
2017. júl. 21. 17:02
 24/30 anonim ***** válasza:

23 Te is felszínes vagy, az, hogy más az ízlésed, mint másoknak, nem tesz szentté.

/És ezt nem rosszból írom, mert az égvilágon semmi baj nincs azzal, ha az embernek tetszik a párja./

2017. júl. 21. 17:06
 25/30 anonim ***** válasza:
39%

Eléggé általános jelenség, Kérdező. Olyan mintha azt kérdezted volna, észrevettük-e hogy a tehén azt mondja hogy MÚÚÚÚÚ.

A nők döntő többsége baromi felszínes & anyagias is mellé. Ez újság?

"Már eleve nem lehet olyann jó a személyisége ha ő igénytelene a külsejére mégis jó nő kell neki, de a jó nőnek nem kellhet jó pasi...Ez hímsoviniszta kettősmérce, ami tavol áll a jó személyiségtől."

Oké, akkor ennyi erővel meg, ha az 500 tonnás zsírhordó Kirov reporting tenyészkoca sportos, kigyúrt, jóképű férfiról álmodozik, az meg nősovinizmus.

"3# Nyilvááááán, mert helyes férfi = Sátán álruhában.

Vicces hitekbe ringatják magukat a csúnya férfiak"

Aki megteheti, hogy hányadék bunkó módon kezelje a nőket, mert minden ujjára akad 10 másik, az meg is teszi, légy nyugodt. Az idióta ember azonnal visszaél vele, amint kap egy kis hatalmat valaki fölött. Az élet minden területén ez megy.

"Mi a szar volt ez ember, hogy majd visszaüt nekik a sors ?"

Javaslom az olyan jellegű kérdéseket bogarászásra, hogy "otthagyott a pasim egy másik csajért a 2 gyerekével, most micsináljak". Majd simogasd az okos kis buksi fejüket.

"A jókepű férfiak általában kedvesek és tisutelik a nőket,meg a csúnya nőket is."

Ilyen szintű emeletes baromságokat max. a politika tud kitalálni...

2017. júl. 21. 22:49
 26/30 anonim ***** válasza:
80%

Mennyire gyomorforgató vagy... Szemet kellene húnyni afelett hogy nem éppen a legszebb külsővel áldott meg a genetika (ez menne is nekem), és férfiként nem rendelkezel egzisztenciával (ez már nehezebb lenne), de ha ez menne is, elutasítanál mert köszönöm szépen nekem csak a csínos és szép nők kellenek, akiknek magasról teszek az intellektusára, az csupán önnönmagamnál számít :DD

Szállj magadba, és mélyen gondolkodj el ezen... Addig senki se nézze el e külsődet míg te külsőség alapján várod a dáma párod.

2017. júl. 22. 12:36
 27/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A "jó személyiség" szükséges, de nem elégséges feltétele egy párkapcsolatnak.

Ha vki kövér, ő tehet róla. Táplálkozzon tudatosan és járjon edzésre. Ha csóró, arról is ő tehet: tanuljon és legyen szorgalmas, írja fölül a szegénységprogramját. Ha csúnya, arról is ő tehet részben: a csúnyaság fel sem tűnik, ha a kommunikációja vonzó, és a megjelenése ápolt.

Látod, kedves Kérdező, erről a "jó személyiségről" kiderítettük három egyszerű lépésben, h nem is olyan jó. És még a nyelvtani és stilisztikai hibáidat meg sem említettem. Miről beszélünk?

Úgyhogy írásba adom: támogatom a nőket abban, hogy ne legyenek együtt ilyen jó személyiségű férfival.

2017. júl. 22. 12:46
 28/30 anonim ***** válasza:
5%

#27 azzal nincs is gond,csak akkor nem kéne csodálkozni azon, miért írnak ki ennyi kérdést ebben a témában, mert íme a magyarázat.

Lepontozni pedig én is tudok, rögvest be is mutatom.

2017. júl. 22. 15:14
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha elolvasnád a válaszodat, szerintem te magad is lepontoznád.
2017. júl. 22. 15:33
 30/30 anonim ***** válasza:

Sajnos észre, Kérdező. Ezen semmi újdonság nincs, a nők felszínesek, aki nem néz ki jól, és sok pénze sincs, levegőnek nézik. Nekünk meg vetítenek itt kisugárzásról meg önbizalomról meg kémiáról,de még annyi gerincük sincs, hogy saját maguknak bevallanák, nemhogy nekünk.

Engem is lehet lepontozni ha fáj az igazság :D szeretem látni mikor igazam van, beismerni úgyse fogjátok, mert ugye az derogál.

2018. okt. 29. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!