Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Észrevettétek azt a jelenséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek azt a jelenséget hogy csinos szép jó nő nem igen van együtt elhízott csúnya csóró férfival még akkor sem ha jó a személyisége?

Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 12:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%

Csinos, szép nő vagyok, és 19 évesen voltam együtt fél évig egy olyen sráccal, aki csóró volt és csúnya (nem elhízott, hanem sovány), és kiderült, hogy a személyisége is undorító volt, bántott.

Az volt az első és az utolsó alkalom, hogy esélyt adtam olyannak, aki nem tetszik külsőre, nem jóképű (számomra). Kis ostoba tiniként még elhittem, hogy van abban valami, hogy aki ronda, az biztos legalább lélekben szép, mert nem szállt el magától, de rájöttem, hogy bármilyen kinézetű ember lehet moslék, ugyanolyan eséllyel, ezért nem engednék soha többé abból, hogy külsőleg is tetsszen.

Évek óta van egy olyan barátom, aki számomra 10/10, és lelkileg is passzolunk. Várom, hogy visszaüssön a sors ezért az ocsmány gonoszságomért. :P

2017. júl. 21. 12:34
 12/30 anonim ***** válasza:
79%

Az átok lesújt.

Az átok lesújt.

Mi a szar volt ez ember, hogy majd visszaüt nekik a sors ?

Van az a szint ahol már a sors sem üt mert annyira nyomurúlt az illető.

Na ez vagy te.

2017. júl. 21. 12:34
 13/30 anonim ***** válasza:
2%
Évek óta van helyes, jóképű barátom...Majd elhagy, majd megcsal téged és fogsz vinnynogni itt.
2017. júl. 21. 12:37
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

1. Van erre példa, nem sok ugyan, de van (és nemcsak gazdagéknál)

2. Nem elég egy párkapcsolathoz a kedvesség. Bizony hasonló életvitel, hozzáállás is kell ált. egy jól működő kapcsolathoz. Főleg pl. egy kövér esetében. Az hogy néz ki, hogy a csinos nő eljár edzeni meg figyel az étkezésére, amíg a dagi pasi addig mozog, amíg elmegy a hűtőig, és zabálja a chipset, a csokit meg a zsíros kajákat? Mit csinálnak együtt, mi a hobbijuk, mennyi időt töltenek így együtt? Na látod.

3. Ha már a csóró csúnya kövér férfi is csinos, szép, vékony nőt akar, akkor azt is meg lehet érteni, hogy a csinos, szép edzett nő meg jóképű, edzett társat akar.

2017. júl. 21. 12:39
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
#4 Na hát ez az, valahogy minden "jó személyiségű" férfi mégis csinos nőt akar, nem kövér és csúnyát, de "jó személyiségűt"...
2017. júl. 21. 12:43
 16/30 anonim ***** válasza:
54%
Te már most is itt vinnyogsz...A jókepű férfiak általában kedvesek és tisutelik a nőket,meg a csúnya nőket is. A rondák meg itt köpködnek, átkozódnak, folyik belőlük a rosszindulat és még őket szeressék a JÓ személyiségükért, mikor rohadnak belül.Ha annyira jó személyisegetek van es nem vagytok külsőcentrikusak nyugidtan össze lehet jönni egy csúnya,duci lánnyal,de jó személyiségű és őt szeretni,becsülni,tisztelni, és akkor azt kapjátok vissza tőle is, es nem foglalkozzatok a felszínes jónőkkel, akkor nem fog visszaütni nektek sem az élet. De lehet itt károgni meg szidni a nőket egész életetekben, de még 50 évesen is itt fogtok fröcsögni, szűzen, várva arra az elmebeteg nőre aki ilyen defektes,megkeseredett,hímsovén állatokkal szóba áll mint ti.
2017. júl. 21. 12:47
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy megcsalna, ha pedig mégis, akkor nem fogok vinnyogni, hanem elhagyom, és keresek hűséges párt magamnak. Ha meg nem szeret, vagy pedig én teszek olyat, amit nem tud elfogadni, akkor rendjén van, hogy elhagy.

De nincs ilyenekről szó, remélhetőleg nem is lesz, jelenleg inkább az esküvő, házasság a téma. :P

2017. júl. 21. 12:49
 18/30 anonim ***** válasza:
94%
Miért lenne? A csúnya, csóró pasinak nem jó a csúnya, csóró nő?
2017. júl. 21. 12:50
 19/30 anonim ***** válasza:
97%

10-es.😀😄

A baj az, hogy sajnos sokan gondolkodnak úgy, mint a kérdező. Ehhez hasonló kérdések naponta születnek itt. Azt megértem, hogy magának mindenki a legszebbet, legjobbat akarja, de sajnos hiába, ha olyanok az adottságai, akkor az esélye a nulla közelében van. Emberek! Hol van az önkritika, a realitás? Van az a hülye mondás, hogy egy férfinak elég egy fokkal szebbnek lennie az ördögnél. Le is fejezném, aki ezt kitalálta. Ez vezet egyeseket téveszmékhez.

2017. júl. 21. 12:52
 20/30 anonim ***** válasza:
Igen, de ezt ' asszem nem szabad számonkérni a csinos csajokon. Nézd , a bátyámnak régen iszonyú jó nöi voltak, mondjuk jól is nézett ki...aztán lezüllött ,válás, pia, stb...egyszer azt mondta, hát igen, kinek kellene egy ilyen pasi...
2017. júl. 21. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!