Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diavolino44 kérdése:
Szulo dolga megtanitani a gyereket csajozni/pasizni?
Figyelt kérdés
Volt az egyik kerdesnel, egy komment, s kivancsi lennek, ti mit gondoltok. Ott konkretan azt irta a lany, hogy egyes fiuk nem tudnak oltozkodni, s ezert a szulo a felelos. En kicsit tovabb gondoltam, s nem csak oltozkodes, hanem magatartas szintjen is a szulonek kellene "nyomni" a gyereket, hogy part talaljon?2017. júl. 21. 11:58
1/5 anonim válasza:
Igen!!! Valahinnan kell mintàt vennie a gyereknek..szülő nagyszülő nagyobb testvér!
2/5 anonim válasza:
igen, a szülőnek kell elmagyarázni és megtanítani, mi a helyes viselkedés egy nővel szemben, lányoknak is hogy ne legyenek ribik. tanítás, tapasztalat megosztása, minta mutatása és tanács, mind mind a szülő dolga.
3/5 anonim válasza:
Fiatalkorban persze, el kell magyarázni milyen egy normális férfi-nő kapcsolat ez is a szocializáció része. De egy bizonyos kor után egyéni felelősség hogy van-e párod vagy nincs, mert nagyrészt rajtad múlik. Nem állhatnak ott a szülők életed végéig, hogy nyomjanak előre téged. Tanácsokat lehet kérni, úgy mint a barátoktól is kér az ember, de a döntést már te hozod. És felnőtt korban azt is lehet látni ha rossz mintát kaptál, de nem kenheted a szülőkre ha ezen meg nem akarsz változtatni. Ezért mondtam, hogy a te felelősséged minden szempontból egy bizonyos kor után.
4/5 anonim válasza:
Szerintem konkrétan nem lehet senkit se megtanítani csajozni/pasizni. Persze ha a szülő tapasztaltabb és nem az első jött-menttel áll össze, akkor tud adni tippeket a gyerekének.
A legnagyobb baj, hogy a szüleink fiatalkorában teljesen más világ volt, mint most.
Engem se tanított senki, hogy hogy kell pasizni. Aztán mégis feltalálom magam.
5/5 anonim válasza:
Gondolkodtam rajta, igazából a közösség tanít sok mindent az embereknek! Oviban kell játszani az ellenkező neműekkel is, majd kisiskolásként meg kell tanúlni a fiúknak,hogy a lányok mit szeretnek és mit nem.. kellenek ellenkező nemű barátok is gyermekkorban. Szerencsésebb az akinek van ellenkező nemü de pár évvel fiatalabb idősebb testvére unokatestvére szomszédságban egykorú gyerekek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!