Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolino44 kérdése:

Szulo dolga megtanitani a gyereket csajozni/pasizni?

Figyelt kérdés
Volt az egyik kerdesnel, egy komment, s kivancsi lennek, ti mit gondoltok. Ott konkretan azt irta a lany, hogy egyes fiuk nem tudnak oltozkodni, s ezert a szulo a felelos. En kicsit tovabb gondoltam, s nem csak oltozkodes, hanem magatartas szintjen is a szulonek kellene "nyomni" a gyereket, hogy part talaljon?
2017. júl. 21. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!! Valahinnan kell mintàt vennie a gyereknek..szülő nagyszülő nagyobb testvér!
2017. júl. 21. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, a szülőnek kell elmagyarázni és megtanítani, mi a helyes viselkedés egy nővel szemben, lányoknak is hogy ne legyenek ribik. tanítás, tapasztalat megosztása, minta mutatása és tanács, mind mind a szülő dolga.
2017. júl. 21. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiatalkorban persze, el kell magyarázni milyen egy normális férfi-nő kapcsolat ez is a szocializáció része. De egy bizonyos kor után egyéni felelősség hogy van-e párod vagy nincs, mert nagyrészt rajtad múlik. Nem állhatnak ott a szülők életed végéig, hogy nyomjanak előre téged. Tanácsokat lehet kérni, úgy mint a barátoktól is kér az ember, de a döntést már te hozod. És felnőtt korban azt is lehet látni ha rossz mintát kaptál, de nem kenheted a szülőkre ha ezen meg nem akarsz változtatni. Ezért mondtam, hogy a te felelősséged minden szempontból egy bizonyos kor után.
2017. júl. 21. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem konkrétan nem lehet senkit se megtanítani csajozni/pasizni. Persze ha a szülő tapasztaltabb és nem az első jött-menttel áll össze, akkor tud adni tippeket a gyerekének.

A legnagyobb baj, hogy a szüleink fiatalkorában teljesen más világ volt, mint most.

Engem se tanított senki, hogy hogy kell pasizni. Aztán mégis feltalálom magam.

2017. júl. 21. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam rajta, igazából a közösség tanít sok mindent az embereknek! Oviban kell játszani az ellenkező neműekkel is, majd kisiskolásként meg kell tanúlni a fiúknak,hogy a lányok mit szeretnek és mit nem.. kellenek ellenkező nemű barátok is gyermekkorban. Szerencsésebb az akinek van ellenkező nemü de pár évvel fiatalabb idősebb testvére unokatestvére szomszédságban egykorú gyerekek....
2017. júl. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!