Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen pasik! Akik itt az anyagi dolgokat hangsúlyozzák, (BMW/saját lakás kell a nőnek stb. ) nektek mi a foglalkozásotok és milyen autótok van, ami mellett sikertelenek vagytok a nőknél?
Csak azért kérdezem, mert én egyetemista vagyok, kocsira totál nincs pénzem, saját lakást meg ne is említsem, de ha diplomásként, jó fizetéssel és saját átlagos autóval rendelkező pasik sem tudnak becsajozni, akkor sztem kezdhetem magamat elásni, mert nekem még egy gyakornoki helyre történő felvétel is óriási álomnak tűnik, már ami a karrieremet illeti. Tényleg ennyire egy két lábon járó ATM-nek kell lennie egy pasinak, hogy szóba álljanak vele a nők? Sejtem egyébként, mert tesómnak (aki közel sem szép) is eddig még mindig olyan pasijai voltak, akik menő cégektől visznek haza súlyos euró ezreket és tököm tudja milyen szuper diplomájuk/végzettségük van. Én meg eddig fel tudok mutatni 1 félév BSc képzést. Ami ráadásul kényszermegoldást, mert az előző képzésről kibuktam (már szinte végeztem volna) és átjelentkeztem egy könnyebbre.
23/F
Minden csajnak megvan a maga bekerülési költsége. Ha havi 200-500E-s csajok közül válogatsz, hozzájuk bizony kell a lóvé is, meg a menő kocsi is. Vannak azonban ennél jóval "gazdaságosabb" lányok is, csak őket ne a menő bárokban meg a plázákban keresd, ők máshol fordulnak elő. És hidd el, elég sokan vannak, elég sokan szinglik, és közülük elég sok attól fél, hogy nem kell a pasiknak, mert nincs sokezres sminkjük-frizurájuk-márkás cuccaik-műmellük-műkörmük, ők egyszerűen "csak csajok". Még az önbizalomhiányoddal sem lenne baj, mert vannak az anyuka típusúak, akik kifejezetten szeretik "babusgatni" az egyébként önállótlan fickókat.
Szerintem döntsd el, hogy milyen kategóriából és milyen csajt akarsz, és teremtsd meg rá a lehetőségeidet. Vagy ha nem akarsz érte többletet letenni az asztalra, akkor meg maradj abban a körben, amihez te is elég jó vagy. Csak ne nyavalyogj, hogy kocsi és pénz nélkül nem lehet csajozni, mert ez a sirám legfeljebb felmentést ad neked a cselekvés alól, viszont semmiképpen sem igaz.
Nettó 8150 eurót keresek havonta, vállalat menedzser vagyok. 2017-es R8-am van, saját galériás lakás, mégsincs barátnőm. Sőt barátok is alig. Randikra egy átlagos Ford Mondeoval megyek és nem drága ruhákba, régi telóval. Eddig egy barátnőm lett. De nem is kár, így legalább azzal együtt voltam 2 évig. :) Így pedig nem csöppenek olyan helyzetbe, ahol a pénz számít. Átlagos kinézetű vagyok, diplomás, elegáns és hasonló finomságok, mégsincs állandó kapcsolatom. Persze pénzért tudok venni szeretetet, de nem hallgatni akarom, hanem érezni. Az a része, hogy megtehetem, hogy luxuscikk szerű nőket viszek haza, majd engedem el őket, az sem egy életcél, sőt néha undorodom is tőle.
De ami késik nem múlik, mindenkinek megvan a párja, hamarosan meg is fogja találni.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!