Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen pasik! Akik itt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen pasik! Akik itt az anyagi dolgokat hangsúlyozzák, (BMW/saját lakás kell a nőnek stb. ) nektek mi a foglalkozásotok és milyen autótok van, ami mellett sikertelenek vagytok a nőknél?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert én egyetemista vagyok, kocsira totál nincs pénzem, saját lakást meg ne is említsem, de ha diplomásként, jó fizetéssel és saját átlagos autóval rendelkező pasik sem tudnak becsajozni, akkor sztem kezdhetem magamat elásni, mert nekem még egy gyakornoki helyre történő felvétel is óriási álomnak tűnik, már ami a karrieremet illeti. Tényleg ennyire egy két lábon járó ATM-nek kell lennie egy pasinak, hogy szóba álljanak vele a nők? Sejtem egyébként, mert tesómnak (aki közel sem szép) is eddig még mindig olyan pasijai voltak, akik menő cégektől visznek haza súlyos euró ezreket és tököm tudja milyen szuper diplomájuk/végzettségük van. Én meg eddig fel tudok mutatni 1 félév BSc képzést. Ami ráadásul kényszermegoldást, mert az előző képzésről kibuktam (már szinte végeztem volna) és átjelentkeztem egy könnyebbre.

23/F

2017. júl. 21. 08:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Hát, nem tudom. Nekem mindig volt barátnőm, amikor pénzem nem, pedig nem vagyok egy hú de jó pasi. Egyszerűen volt stílusom, pozitív voltam és jól el tudtam beszélgetni a lányokkal. Ja, meg jövőképpel is rendelkeztem, az is fontos.

Most van pénzem. Konkrét összegeket nem írnék, mert felesleges. Barátnőm viszont nincs, már másfél éve. Nem hiszem, hogy a pénz csodafegyver lenne magában. Nyilván egy jó kocsi, külföldi utazásokról a kép stb. segít felkelteni a nők érdeklődését, de — hacsak nem vagy milliárdos, vagy a nő nem egy prosti — ez magában nem elég. Kell valami más is: személyiség, kinézet, stb. Szóval a pénz olyan, mint egy szorzó. Mondjuk másféllel, 50%-kal felszorozza az esélyeidet. Viszont ha magadtól 0 vagy, akkor az eredmény szorzás után is 0 lesz.

2017. júl. 21. 10:52
 12/24 anonim ***** válasza:
29%
Ahogy a kérdező is mondja, fura módon mindig azoknak a pasiknak van egész korrekt nőjük, akik jól keresnek, mérnökök, orvosok, stb. Eddig ne volt gondom a csajozással, de ahogy szép lassan elkezdtem öregedni, 30 felettivé válni, úgy tűntek el a nők, hogy már nem vagyok olyan vonzó, mint huszonévesen. Tanár vagyok.
2017. júl. 21. 11:02
 13/24 anonim ***** válasza:
53%

Ez hülyeség. Benzinkúton dolgozok, szóval rengeteg autóst látok, legyen az BMW-s, Suzuki-s, Opel-es, vagy bármilyen. Érdekes módon a szakad 15 éves Suzukival lévő srác mellett is olyan nő ül, hogy az ember azt gondolná, csak is milliomossal lenne, ha a fenti kérdést nézzük. Persze vannak olyan csajok, akiknek az számít milyen autód van, de ahogy én nézem a többségnél nem számít. Valamikor én is úgy gondolkodtam, hogy veszek egy jó kocsit, aztán majd jönnek a csajok, de ez nem így van. Annyi az egész, hogy jó helyen, jó időben kell megismerkedni egy lánnyal és kész. Persze kell hozzá megfelelő "duma", határozottság és kész. Még a jó külső sem feltétel, mert láttam én már olyat is, hogy a srác bűn ronda mégis majdnem 10/10-es csaj volt mellette, ja és a srác nem BMW-s volt, hanem egy Opel Corsa-s, szóval még gazdag sem lehetett, de valamivel mégis meg fogta a lányt.

Szóval én azt mondom nem szabad feladni, mindig próbálkozni kell és egyszer összejön... vagy nem :D

2017. júl. 21. 11:46
 14/24 anonim ***** válasza:
Én a magam példájából kiindulva azt mondanám, hogy ha jól keresel, annak a legnagyobb hozadéka, hogy megnő tőle az önbizalmad. Tudod, hogy meg tudsz állni a lábadon, jó parti vagy, és így könnyebb megfelelő önbizalommal belemenni az ismerkedésbe.
2017. júl. 21. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
170 magas vagyok és kopaszodom, szóval rossz helyre nyúltál Kérdező. :) Ráadásul nem is mérnők vagy informatikus diplomám van, sokkal "piacképtelenebb". A lányokkal mégis szót értek. Tudod, miért? Mert nem vagyok ilyen frusztrált kis balek, mint az itt rinyáló srácok.
2017. júl. 21. 11:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy eltartott r...ancot miért is hívsz "barátnő"-nek?

Amúgy nem értem mi bajod, a párom 160-at keres, és rohadt jól kijövünk belőle. Ha csóró vagy 180k-ból, akkor borzalmasan kezeled a pénzt, az meg érthető módon kizáró tényező az értelmesebb embereknél.

2017. júl. 21. 12:01
 17/24 anonim ***** válasza:
(#16 vagyok, úgy értem, a párom fizetéséből meg a sajátomból jövünk ki tök jól, nem akarnán hogy többet keressen)
2017. júl. 21. 12:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyedül nem bírnék fenntartani egy 100-120 e Ft + rezsi albérletet.
2017. júl. 21. 12:22
 19/24 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem foglalkozom kapcsokkal de önkormányzatnál vagyok mint közteres.

Am szoc munkás lennék, autóm nincs.

Mellesleg a diplomától (nekem is van) nem leszel piacképesebb.

2017. júl. 21. 17:03
 20/24 anonim ***** válasza:
57%

- A foglakozásom elég sokrétű. Informatika, számítógépes grafika, zeneszerzés, írás-kísértetírás, angol nyelv tanítás/fordítás, társasjáték, és hasonlók.

- Nincs autóm, nem szeretek vezetni, nem is kell. Kerékpárom van.

Sajnos Kérdező, a nők döntő többsége a felszínen és az anyagiakon mást nem tekint értéknek. Ha a pasas jóképű, pénzes, kigyúrt, akkor senkit nem érdekel a belsője - hogy hány diplomája, nyelvvizsgája van, emberileg milyen, intelligens-e vagy buta, jólelkű-e vagy gonosz, becsületes-e vagy söpredék. Ezt a "belső a fontos" dumát csak az itteni párkapcsolati trollok szeretik mantrázni, ugyanolyan semmit nem érő melléduma mint a "kémia".

"Az ilyen besavanyodott, nyafogó, férfiatlan, hisztis nyakszakáll egyedek akkor sem tudnának csajozni, ha most a s.ggük alá gurulna egy hiperszuper BMW vagy kapnának egy saját villát a Rózsadombon."

Ezt Andy Vajnának is magyarázd meg pls.

2017. júl. 21. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!