Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye lehet egy kezdeményezni képtelen 174 centi alacsony férfinak találni egy határozott, magas 180 centi körüli erős, combosabb lányt? Van reális kilátás, hogy a nő kezdeményezzen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok visszahúzódó és a többi területen kifejezetten meg van a határozottság, de egyszerűen odamenni és megszólítani egy lányt, kezdeményezni nem megy.

2017. júl. 21. 07:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 meglepetéstől nem tartok, volt már ilyen barátnőm és nem volt probléma. De ő szerencsémre elég rámenős volt.
2017. júl. 21. 15:42
 12/16 anonim válasza:
51%
174 cm alacsony? Ne haragudj de ezen hatalmasat nevettem 😂😂😂🙈🙈
2017. júl. 24. 23:00
 13/16 A kérdező kommentje:
A 180-hoz képest alacsony.
2017. júl. 25. 08:35
 14/16 anonim válasza:

Jo jo persze mihez kepest kedves kerdezo. ez igaz.

De az en 163 cm-emhez kepest ti nagyon magasak vagytok. tudnad nekem milyen nehez. minden lany nala magasabb sracot keres. a lanyok tobbege 170+cm. szoval.. nekem nehezebb ;)

2017. júl. 25. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Mostanában annyi ilyen kérdéssel találkozok ezen az oldalon...

Igen, találhatsz olyan lányt ha ez az álmod. Ha sokat próbálkozol. És a sok nem 4-5 bepróbálkozást jelent:))

De jobban járnál ha inkább 165-170 centis lányokkal ismerkednél mert több lenne a sikerélményed.

2017. aug. 12. 17:23
 16/16 anonim válasza:

Régi kérdés, de hátha nem tettél le róla! :D

Engem 171 centisen vett már észre "úgy" cirka 180 centi magas, nagyon helyes szőke nő, de ahogy arra utalnak, nem feltétlenül ez a jellemző...

2020. jún. 13. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!