Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok egy olyan emberrel, aki hazugnak nevez titeket?
Nem! Nem randiznék olyannak aki nem talál szavahihetőnek,bizalmatlan,mindent bizonygatnom kell és még a tetejébe hazugnak is nevezne!
19/L
Kizárt. Én visszaírtam volna neki, hogy nem hazug vagyok, hanem csak nem szeretem, ha össze-vissza szórakoznak az időmmel. Ha valakivel megbeszélek valamit, ahhoz igazítom a többi dolgomat. Ha lefújja, sajnálom, vagy kivárja, amíg megint lesz időm/kedvem, vagy nem, pitizni nem fogok neki, meg nem fogok átpakolgatni mindent egy idegen kedvéért, akkor is, ha nem munkáról vam szó, csak egy edzésről vagy a barátaimmal töltött estéről. Utálom az ilyen "világ kozepe" embereket, akik azt hiszik, csak ők lehetnek elfoglaltak...
Nem kényszer a randi sem, én k....jól elvagyok egyedül még ahhoz, hogy ne szoruljak ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!