Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pénzéhes lettem? Hogy változha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzéhes lettem? Hogy változhatok vissza?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, tanulok, dolgozom, második diplomámat nemsokára megkapom, karrierem építgetem. Eddig olyan párkapcsolataim voltak, amikor a párom max pár évvel idősebbek nálam, így nem nagyon volt gyakori, hogy nagy jövedelemmel rendelkeztek volna.

Nemrég volt egy 30 éves kapcsolatom, akkori párom ennyi idő alatt elég szép karriert futott be. Eleinte zavart az anyagi különbség, feszélyezve éreztem magam, majd kezdtem megszeretni. A sráccal közös megegyezés alapján elváltunk egymástól. Azon vettem észre magam, hogy gondolataim már efelé orientálódnak, bár értékrendem megmaradt a továbbiakban is, de inkább jobban figyelek már arra, ki mennyit kereshet. Bűntudatom van miatta és rosszul érint, hogy mégis hogy lettem ekkora haszonleső. Hogyan tudnék ezen változtatni? Tényleg komolyan kérdezem..

2017. júl. 20. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22 éves korodra hogy szereztél 2 diplomát?
2017. júl. 21. 08:19
 12/16 anonim ***** válasza:

#11:

18 évesen érettségi > 6 félév lehúzása diploma > ráépülő 2 félév alatt megszerezhető 2. diploma lerakása

2017. júl. 21. 08:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Az nem diploma, csak bohóckodás. Nehogy már kettőnek számoljunk egy alapképzést meg egy arra épülő maszlagot. :D

2017. júl. 21. 08:29
 14/16 anonim ***** válasza:

#13:

a papírforma szerint az :D

bocs de ebben nem mi döntünk :D

2017. júl. 21. 08:31
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Az teljesen normális, ha figyelsz arra, hogy olyan emberrel gyere össze, akinek az anyagi háttere a tieddel megegyezik, vagy nem túlontúl nagy a különbség, illetve hogy figyelsz arra, hogy a másik fél ambiciózus legyen, tehát az egy dolog hogy keveset keres, de megvan benne a törekvés, hogy jobb legyen, több legyen, stb.

Szerintem teljesen felesleges egy szorgalmas embernek összejönnie egy olyannal, aki megelégszik az adott helyzetével, nincsenek céljai, nem törekszik a fejlődésre.

Egyébként meg hiába a nagy szerelem, abból nem tudsz kenyeret venni és felnevelni egy gyereket. Van az az anyagi szint, ami alá nem mehetsz, ha saját házat, majd gyereket akarsz valakitől. Az meg nyilvánvaló, hogy aki ilyenekre szánja el magát, a másikkal KÖZÖSEN akarja megteremteni a közös élethez és gyerekvállaláshoz szükséges feltételeket.

2017. júl. 21. 10:44
 16/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm szépen a segítő szándékű válaszokat! :)

Egyébként alapképzés 3 év, mesterképzés, ami nem ráépülő maszlag 2 év, és írtam, hogy nemsokára, 1 évem van hátra a másoddiplomámig. És de.. az a ráépülő "maszlag" segít, hogy kimondhassa az ember: egyetemet végzett, mert bologna rendszer szerint az alapképzés csak főiskolai.

2017. júl. 22. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!