Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22-23 éves hölgyek! Ti összejö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chessbase kérdése:

22-23 éves hölgyek! Ti összejönnétek egy 3-4 évvel fiatalabb sráccal? Ha igen miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy valamilyen szinten szimpatizáltok a sráccal de megvan az a 3-4év korkülönbség a javatokra. Ez később nyilván nem fog látszani, csak ebben a korszakban. Ugye egy ennyi idős hölgy már lassan családot szeretne alapítani ellenben a fiatal sráccal aki még most ízlelgeti meg a nagybetűs életet. Vagy egyáltalán nem számít a kor és mint ahogy a nagyszülők mondanák a szerelem "kortalan"?

2017. júl. 20. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hova visznek engem? :D 5#
2017. júl. 20. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, azt hittem otos valaszolot :"D. Mara eleg volt a gyakori nekem, ez a jel :"DD.
2017. júl. 20. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:

pont 22 évesen volt egy 18 éves párom

nevetséges volt az egész, pedig szó se volt családtervezésről

1-2 randi jól sikerült, de ettől független egy élhetetlen gyerek volt

2017. júl. 20. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Ebben a korban általában sokat számít 3-4 év, de idősebben semmi akadályát nem látnám.
2017. júl. 20. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Én mindig a saját korosztályomban ismerkedtem, vagy 1-2 évvel idősebb fiúkkal.

Így most nem tudnám elképzelni ezt a helyzetet.

Van párom, aki velem egykorú, külön él a szüleitől, dolgozik, viszonylag felnőttesen gondolkozik .

Egy 18-19 éves srác még most végez a sulival, még most tanul majd tovább, még a szüleivel él, kicsit gyerekesebb.

Nem akarok általánosítani, de én nagyon jó suliba jártam(gimi) és mégis a fiúk az utolsó 1-2 évünkben is kb 14-15 éves szinten álltak. Azóta persze megkomolyodatak, de utolsó gimis években nem voltak azok.

Nem kezdenék fiatalabbal(max pár hónap).

Később már másabb, ha mindkét fél elmúlt mondjuk 25.

2017. júl. 20. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!