Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy alacsony, de intelligens és helyes arcú huszonéves miben reménykedhet társkeresés terén?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, még sosem volt barátnőm, pedig arcra helyes vagyok, viszont rendkívül kicsi a magasságom (170). Alkatra sportosan vékony vagyok, 65-70 kiló között, de a szálkásabb fajtából (a mélységemhez mérten), tehát ilyen Bruce Lee/Messi fitt alkatú vagyok. Rendszeresen kondizok, de nagyobb izomtömeget már felesleges lenne felépítenem, mert egyrészt sok csaj így is azt hiszi, hogy komplexusom van (már többször szóvá tették, hogy törpeként miért kondizok, mikor úgysem leszek férfiasabb) másrészt a csontozatomra (ami alapból nem erős lévén, hogy kisember alkatom van) több izmot már nem nagyon tudnék pakolni, hiszen így is sokszor vannak ízületi problémáim. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ilyen kisemberként ekkora magassággal van-e olyan átlagos csaj, aki vonzódna hozzám? Ismertek-e legalább 1 tucat ilyen alkatú pasit az ismerősi körötökben? Szóval nem arra gondolok, hogy Pisti unokaöccse ismerősének a bátyja 170 mélységgel x éve boldog házas, akkor nekem sincs okom aggódni. Illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy ti randiznátok ilyen külsejű pasival (persze, azok akik nálam alacsonyabbak). Légyszi őszintén írjátok meg a véleményeteket úgy is mindenkit felpontozok, felesleges hitegetni és önbizalomnövelés céljából polkorrektnek lenni. Válaszaitokat előre is köszönöm.2017. júl. 18. 17:44
11/13 anonim válasza:
Az én 165 centimhez egy 170 centis pasi simán kezdeményezhet nálam,csak lehet,én nem ugrom meg a te szintedet.Sőt,jobban preferálom,mint a 180+os magasságot.
12/13 anonim válasza:
A nők mindig a leg-leg-leg-re mennek, tökmindegy, hogy ők mit "nyújtanak" egy 150 centis lány, is a legmagasabb pasira vágyik, mindegy hogy szinte állva le...
13/13 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült egyetlen hozzászólást kiragadnod, de az összes többit, mely szerint ez tejesen oké magasság, jól figyelmen kívül hagyod. Ezt hívják előítéletes gondolkodásnak, csak azt látod meg ami a hülye elméleteidet alátámasztja, a többi mellett elgörgetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!