Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "ronda vagyok, és pénzem sincsen, de szép nőt akarok" típusú pasik miben reménykednek?
Az oldalon sok olyan kérdés szerepel, ahol átlagos, vagy ronda és/vagy kövér pasik, igényes szép nőt akarnak párnak.
Az életben is ilyen sokan vannak, vagy ezen az oldalon fellelhetőek?
Egyébként az ilyen pasik komolyan is gondolják, hogy egy jó nő majd leáll velük, amikor sokkal, de sokkal jobb pasi is bőven jut nekik?
Egy visszafogottan dagadt, előnytelen külsejű srác vagyok. Én szép barátnőt szeretnék.
És itt érti félre mindenki a dolgot. Az, hogy nem nézek ki jól és van rajtam pár kiló plusz, nem jelenti azt, hogy igénytelen vagyok, esetleg prosztó módon öltözök. Az pedig, hogy szép párt akarok, nem jelenti azt, hogy modell kell, hanem hogy igényes legyen és legálabb egy minimális vonzódást érezzek felé. Én intelligens embernek vallom magamat, akivel lehet beszélgetni dolgokról - bizony én azt gondolom, hogy nem kellene beérnem egy fogatlan, extrém kövér, szőrös, freak showba illő nővel, csak mert a külsőm olyan, amilyen. És bizony ezekből a minimális külső elvárásokból (legyen nálam alacsonyabb, ne dohányozzon, ne legyen kövér) nem fogok leadni, ha örökké szűz maradok, akkor sem.
De hát ugye nekem is azt mondták, hogy a belső és az igényesség az, ami számít, nem a jó test vagy a jóképűség... nem tán hazudtak nekem? :O
Ugyanazért Kérdező, amiért az 500 tonnás Kirov reporting hízósertéseknek is izmos, kisportolt testű jóképű pasas kell. Nekik szabad, vagy mi?
A "pénzem sincs" kitétel pedig elég remekül jelzi, hogy ha LENNE pénze, akkor tapadnának rá a nők.
"visszafogottan dagadt" - Az milyen?
Különben ha elvárod, hogy a barátnőd ne legyen kövér, akkor magaddal szemben ez miért nem elvárás?
@17
Az olyan, hogy van rajtam 10, max 15 kiló, amit én nem neveznék kóros elhízásnak. Mint ahogyan a lány esetében sem. Mondjuk igen, tisztázni lehetett volna, hogy mitől számít dagadtnak valaki az én szememben, de akkor pontosítok: NÁLAM ne legyen kövérebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!