Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek? Ti is úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Ti is úgy gondoljátok mint a lenti lány? Hogy növelhetném az esélyeimet?

Figyelt kérdés

Járok egy edzésre, valahova, valamit sportolni. Pár lánnyal ott jó kis baráti kör formálódott. De pont azt néztük ma, hogy a nagy részünk egyedülálló. Vagy ott kellett hagyni a pasit/pasikat mert valami nem stimmelt, vagy épp a pasi hagyta ott valamelyikünket. De olyan is van köztünk, aki évek óta szingli. Amúgy mi nem szoktunk különösebben pasiügyeket kibeszélni, maximum ha valakivel történt valami meghatározó, aktuális dolog.

Szóval a nagy egyedülállóságok miatt témáztunk, hogy milyen gázos a felhozatal, mert a.) nem illik korban, földrajzilag, nem hetero, stb., szóval nagyon kiesik b.) illik, de egyszerűen nem vonzó, mert nem helyes, nem normálisan öltözik, ilyesmi c.) illik, vonzó, de persze foglalt d.) illik, vonzó, facér, de egyszerűen túl raj gyerek, pózol, csajozós, kb. többet foglalkozik a megjelenésével meg a csücsörítős szelfijeivel mint egy lány e.) illik, vonzó, facér, normális, de akkor meg mi nem kellünk, avagy esély sincs megismerkedni vele...

Pedig mi, szerintem a lehető legjobb barátnő alapanyag vagyunk. Dolgozunk, mellette sokunk még képez magát, ők nyilván kevesebbet dolgoznak. Foglalkozunk magunkkal, egészségünkkel, lám az edzés... Belső tulajdonságok, szépség is szerintem rendben van, de hát ízlések és pofonok nyilván. De mégis egyedülállóak vagyunk.

És pont ekkor besétált egy srác, magas, férfias. Sötétszürke póló, sötétkék hosszúnadrág, nem farmer, valami selymesebb anyag, fekete karóra, hátitáska, fekete sportcipő, rövid barna haj, kevés borosta, helyes arc, izmos karok. Szóval illett, vonzó volt, normális volt, nem az a pózer-raj-YOLO-SWAG típus. Már csak a facérság volt kérdéses, meg hogy meghódítható-e. Nekem nagyon tetszett, próbáltam szemezni vele, mosolyogni messziről, észrevétlenül "tenni-venni" magam. Aztán vége is lett úgy 10 perc múlva az edzésnek, mondtam a lányoknak, egy életem, egy halálom, én mégis megpróbálom, de most menjek oda egyből, vagy előbb öltözzek át és legyek szalonképes? De ha addig eltűnik, mondták, menjek oda most. Amúgy nekik is tetszett, de mivel én kattantam rá a legjobban, hagyták hogy én közeledjek nyugiban.

Odamentem, azt sem tudtam mit mondjak, de megszólítottam meg minden. Erre mondja, a barátnőjét várja. Na paff. Amúgy tök logikus, gondolhattam volna. Persze hogy van valakije, tipikus d.) helyzet. Azért még beszéltem vele, hogy ne tűnjön furának a viselkedésem, de aztán bementem az öltözőbe, kérdem, kinek vár kinn a pasija? Erre kérdezi az egyik csaj, rövid barna hajú, szürke pólóban, hátizsákkal? Mondom ja. Hát az az övé, mondja. Nem válaszoltam semmit, de a lányokkal összenéztünk, "sokatmondó pillantást váltottunk".

Merthogy a mázlista... Mázlista, egyrészt, hogy ilyen jóféle pasija van. Mázlista azért is, mert mi pont ott vagyunk egyedülállóan, ő meg, aki kevésbé dekoratív szerintem hozzánk képest, és nem is túl szociális típus, pont összeszedett egy ilyen jóféle hapsit. Baromi mázlista, már majdnem meg is mondtam neki, hogy ugye tudja mekkora szerencséje van, csak azzal lelőttem volna, hogy nekem tetszik a barátja. Bár lehet amúgy is rájött, ha a srác elmondta neki, odamentem dumálni.

Nem tudom, hogy legyek nyitott, hogy növeljem a szerencsémet, miféle jó tulajdonságokat tegyek magamévá ahhoz, hogy végre ne legyek egyedülálló, hanem egy jóféle pasi legyen az oldalamon. Amúgy fontolom, hogy beszédbe elegyedek majd a csajjal, és megkérdezem, hogy, hol ismerte meg a barátját.

Persze nem tudhatom milyen, értelmes-e, kedves-e, hűséges-e, de nekem esélyem sincs arra, hogy ilyen pasikról kiderítsem ezeket, vannak-e defektjeik.

Barátnőim is mondták, mázlista a csaj, ritka az ennyire szimpatikus, vonzó srác, hát még az hogy van lehetőség ismerkedni vele, többek közt szinglisége okán is.

Még valami! Korábban már ismertem egy párt közelebbről, ahol szintén mázlisnak tartottam a csajt a barátja miatt, és kérdeztem, vajon hogy lehetne összejönnöm egy ilyesmi férfivel, neki hogy volt? És ő azt mondta igazából, hogy szerencse kérdése, vagy megismered a megfelelő embert, vagy nem. Mármint vagy összesodor a sors hogy találkozzatok, vagy várni kell. Mert ha egyszer összetalálkoztok, megismered valahogy, utána mi sem könnyebb, te bejössz neki, ő bejön neked, szépen összejöttök. Mondtam neki, hát mondani könnyű, és azt mondta, ha tényleg a megfelelő ember, összejönni is könnyű. És hogy szerencse kell a megfelelő ember megismeréséhez, ennyi. Hát akkor én egyelőre nagyon szerencsétlen vagyok. :D

2017. júl. 17. 23:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
8# Nem tudom honnan szeded, ki mennyire cicomás, és kinek hol vannak az igényei, lehet annak a csajnak elég magasan, ha ilyen barátja van. És attól még hogy kevésbé dekoratív, cicomázhat többet, mint pl. én, vagy valamelyik barátnőm. Ezen kívül az Oké-val kezdődő mondatod elég zavaros.
2017. júl. 18. 02:53
 12/20 A kérdező kommentje:

7# Fogalmad sincs arról, hogy mások szerint mire vagyunk jók. :P Sem arról, mennyire vagyunk olvasottak és tájékozottak más emberekhez képest, hogy keverted ezt ide? :D És te is tanulj meg olvasni mint a 2-es és a 3-as a csajnak hátközépig érő haja van. A barátjától kérdezte, hogy a rövid hajú, szürke pólós, hátizsákos? Teljesen egyértelmű, nem tudom hogy nem esett ez le nektek. Biztos nagyon gyakorlottak vagytok az olvasás terén. :D

Na mindegy, ez volt az utolsó kommentem ehhez a kérdéshez, innentől "büntetlenül" fröcsöghettek. :D

2017. júl. 18. 02:59
 13/20 A kérdező kommentje:
*barátjáról
2017. júl. 18. 02:59
 14/20 Költőnő? ***** válasza:
100%

Blablablabla külső, blablablabla külső, Blablablabla mi vagyunk a legjobbak, blablablabla más meg nem annyira.

A leírás alapján felszínes, beképzelt taigetosz pozitív alanyok vagytok.

Hát így.

2017. júl. 18. 06:43
 15/20 Diavolino44 ***** válasza:
87%

Bocs, csajszi, de nekem is az a velemenyem, mint a tobbieknek. Felszinesek vagytok, s mivel ezekbol a magas, izmos blablabla sracokbol eleg keves szaladgal vagy ahogy te irtad azok is csajozosak igy akkor juttok ilyenhez, ha bevallaljatok a csajozosakat. ;)

Vagy vartok, amig a szerencse 5 evente a feletek fuj egy kivetelt. De lehet az is csak elsore az. Aztan kiderul, hogy nem.

2017. júl. 18. 08:21
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Idézőjelről hallottál, cica?

Erre kérdezi az egyik csaj, "rövid barna hajú, szürke pólóban, hátizsákkal"?

Vagy kettőspont is megfelel.

Erre kérdezi az egyik csaj: rövid barna hajú... ?

2017. júl. 18. 10:33
 17/20 anonim ***** válasza:

"Fogalmad sincs arról, hogy mások szerint mire vagyunk jók. :P"

Te magad írtad le, hogy a kiszemelteknek semennyire.

"Sem arról, mennyire vagyunk olvasottak és tájékozottak más emberekhez képest, hogy keverted ezt ide? :D"

Úgy, hogy talán leesik, hogy nem a szerencsén múlik a dolog, hanem a személyiségen, amelynek része ez is. És talán leesik, hogy az a csaj bizony ennyivel is több.

"Teljesen egyértelmű, nem tudom hogy nem esett ez le nektek."

Úgy, hogy kétértelműen fogalmaztál. De tudom, ebben is mindenki más rossz, te pedig nem.

"Biztos nagyon gyakorlottak vagytok az olvasás terén. :D"

Hát molyra felvittem a könyveim többségét, de az oldal használata előtt is olvastam, így nincs fent minden olvasmányom. 800-nál több könyvem van, ennek egy része mesekönyv vagy szakkönyv. Az irodalmi része megvan 500 darab. Szerinted, mennyire vagyok gyakorlott?

"Na mindegy, ez volt az utolsó kommentem ehhez a kérdéshez, innentől "büntetlenül" fröcsöghettek. :D"

A kritika fröcsögésnek számít? Hát, oké. Gondold azt továbbra is, hogy a személyiségeteknek semmi köze a párkapcsolati sikertelenségeitekhez és csak a szerencsén múlik. Így tényleg egyszerűbb.

2017. júl. 18. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Én ebből csak azt vettem le, hogy baromira el vagy szállva magadtól, és bőgsz, hogy egy szerinted kevésbé dekoratív nőnek olyan pasija van, aki szerinted inkább a te szinted. Lehet, ők nem olyan felszínesek, mint te.
2017. júl. 18. 14:18
 19/20 anonim ***** válasza:
62%

néhány apró észrevétel.......

-Soha nem mennék oda egy pusmogó női csapathoz egy edzőterembe, ez olyan egyértelmű, mint hogy nem csapok a kezemre kalapáccsal.

- aki egy edzőterembe megy ismerkedni az egyértelműen a fizikumával próbál operálni, ott érzi otthonosan magát és valószínűleg nem a szellemi képességeivel fog dominálni, vagyis eleve olyan helyen keresgéltek partnert ahova a pózolós srácok járnak kielégülni vagy a fogyni kényszerülő önbizalom hiányos srácok mennek szenvedni.

- azok a Nők, akik tökig sminkbe mennek kardiózni egy edzőterembe és "mosolyognak mint pék macskája a forró zsemlére" messziről sugárzik róluk, hogy milyen elkeseredetten próbálnak maguknak pasit fogni miközben bőszen megmagyarázzák maguknak a sikertelenségüket és hárítanak ezerrel.

Nem szerencsétlen vagy, hanem rossz helyen keresgélsz. Ez pont ugyanolyan hiba, mint amikor egy lány elmegy táncos szórakozóhelyre szórakozni úgy hogy nem tud vagy nem akar a pasikkal táncolni, eleve esélytelen a dolog. Messziről keresi a kifogásokat, miközben mindenki táncol körülötte és ez legbelül nagyon frusztráló. Azokra a tulajdonságokra kéne nagyobb hangsúlyt fektetni, amivel ki akarsz tűnni a tömegből, ami jellemző rád és amiben magabiztos vagy. Hazai pályán mindenki sokkal magabiztosabb, idegenben játszani sokkal nehezebb, mert ott eleve hátrányból indulsz.

2017. júl. 18. 14:36
 20/20 anonim ***** válasza:
8as vagyok:Kérdező,attól még,hogy valakinek ilyen pasija lett,mint a kiszemelted,még nem biztos,hogy a barátnője foggal-körömmel ehhez ragaszkodott.Lehet,úgy,volt vele,hogy inkább legyen átlagos kinézetű,jó személyiséggel,csak kicsit több jött össze a vártnál.Képzeld,velem is történt hasonló,pedig nem feccelek annyi energiát a küllemembe,mint te.Na,erre varrj gombot!
2017. júl. 18. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!