Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok bulizós típus és az online tér sem a terepem, hogyan találhatok párt?
Nem vagyok eljárkálós típus. Az egyetemen sem sikerült senkivel összejönnöm. Kipróbáltam bizonyos online társkeresőket, de siralmas volt a helyzet. Pár félresikerült találkozás után hagytam is a dolgot.
A baráti társaságom már szétszéledt, így velük sem tudok sehová elmenni (amúgy sem jártam el, ahogy fent említettem).
Nálam sajnos az sem jött be, hogy 'ne keress párt és tuti akkor botlasz bele az igaziba'. Semmilyen jelöltbe nem botlottam bele.
Hogyan, hol keressek? Mit rontok el?
23n
Valamit muszáj lesz tenned, mert a szobádba nem fog senki bekopogni.
Keress hobbit, járj el sportolni, valami klubot (film, könyv, etc), túracsoport rengeteg van a neten
Nekem azok a helyek jöttek be, ahol van valami helyzetből adódó közös téma, alap bizalom.
Pl munkahely(munkatárs), suli, sport, hobbi, házibuli...
Ezeken a helyeken könnyű megszólítani a másikat, és csaverészésbe kerülni :)
Én pasit se akartam az életembeéPárra leltem.
Közös munkahely által.
Nem szerelem első látásra volt.
Ne adtalalárá lelsz vagy rád talalál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!