Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerkednétek valakivel, akinek a jelleme nagyon szimpatikus, de túlsúlyos lenne, megpróbálnátok megváltoztatni?
Miért nem lehet megérteni, hogy hiába szimpatikus valaki, az nem elég a kapcsolathoz. Nagyon sok nőt is szimpatikusnak találok, mégsem vagyok velük intim kapcsolatban, mert nem vonz, mivel nem vagyok leszbi.
A társkapcsolathoz fizikai vonzódás is kell.
#14:
nekem pl pont a teltebb husisabb alak jön be
de sokszor sajnos párosul (mondjuk sok lány anélkül is ilyen) erős önbizalom hiánnyal
hiába bizonygatom, hogy nekem vonzó tetszik, nem hiszi el
egyesek meg rájátszanak a plusz bókokért, de az már nekem gyerekes szint
Igen megpróbálnám megváltoztatni, az hogy MÉG nincs egészségügyi gondja belőle nem jelenti, hogy nem is lesz. Márpedig lesz, előbb utóbb.
Ha meg nem hajlandó lefogyni akkor pá.. sajnos.
Voltam ebben a cipőben és rohadt megalázó. Senki ne akarjon megváltoztatni! Akinek nem kellek, az mehet Isten hírével. Egy nő sem tudna úgy érdekelni, hogy megváltozzak miatta. Ha nem vagyok jó, mondja azt. Ez tiszta és egyenes. Nem érdekel, milyennek kéne lennem, hogy őnagyságának behódolhassak. Senki nem gyakorol kegyet azzal, hogy összejön velem én pedig nem alázkodok meg neki.
A párom elfogad ahogy vagyok és eszébe nem jutna megváltoztatni. Na ez az igazi kapcsolat!
Jellemzően a huszonéves lánykák akartak volna megváltoztatni. Köszi, nem.
Miért vagyok felszínes attól, hogy nem tetszenek a kövérek? Egyszerűen nem tudna belőlem szexuális vonzalmat kiváltani, nem kívánnám az érintéseit, nem tudnék szívesen odabújni hozza, miközben a háját kellene tapogatnom. A nagyon szimpatikus személyiséget számomra nem vonzó külsővel hívják barátnak. Kapcsolatra meg keresnék egy olyat, akivel a szimpátia és a vonzalom is megvan. Nem probalnek megvaltoztatni senkit.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!