Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt hallottam, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hallottam, hogy a lányok az egyediséget szeretik. Akkor miért jönnek össze rendre ilyen tömegsrácokkal, akiknek semmi önálló gondolatuk sincsen?

Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 13:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyedi lehetsz nonkonform módon is, ha mondjuk szétzselézett hajjal, rockerszerkóban csirkefejet harapdálsz és lehetsz úgy is, hogy sajátos a humorod, különlegesebb dolgok érdekelnek, vagy mondjuk képes vagy nyerni egy versíró pályázatot. Vagy akármi.

Viszont elárulok valamit, minden ember egyedi. Attól, hogy valakinek tetszik egy adott stílus és mondjuk aszerint öltözködik, totál más ember, mas érdekli, mást hozott otthonról... Ha nem tetszik, hogy egy lány őt választotta, mert elmondásod szerint nem egyedi, engedd el a lányt, valószínűleg nem ugyanaz az értékrendetek sem, ha ilyen srácot keres. És altalanosan elmondható, hogy akinek annyira elüt az értékrendje az enyémtől, hogy olyat választ helyettem, akivel képtelen lennék azonosulni és köszönőviszonyban sem vagyunk akár azáltal, hogy tucatnak néz ki, akár azáltal, ahogy lehet, hogy viselkedik, az nem illene hozzám, ergo nincs okom miatta picsogni.

Én sem hasonlítok a mai lányokra, ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, hogy van bennük valami, ami az aktuális pasinak szerethető és vonzó, ami bennem nincs. De én én vagyok és ha nem akarok olyan lenni, azért nem fogok változni, hogy tetsszek én is, mert én ezt tartom szépnek, hozzám illőnek, és azt szeretném, ha az adott srác ebben egyetértene velem és emiatt választana majd.

Nem kell hisztizni, ha másnak jó...

2017. júl. 15. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem fogod elhinni, Kérdező - mert hazudnak.

Ugyanolyan, mikor amikor bemesélik hogy nekik a belső és a kisugárzás a legfontosabb, oszt az első pénzes helyimenőcsávóval lelépnek.

2017. júl. 15. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!