Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire normális? Hogy huszonéves/harmincas palik nyomulnak egy 14 éves lányra?
Férfi vagy kérdező?
A lányok/nők tapasztalatból tudják, hogy akár 20-30-40 év korkülönbséggel is nyálasan bókolgatnak, trágárkodnak, ölelgetnek, megérintenek bácsi korú férfiak is már egészen serdülő korunktól, és szerencsés aki megússza csak kidülledt szemű méregetéssel. Szerintem a legtöbbünknek van valami brrrr emléke túlságosan bizalmaskodó családi barátról, nagybácsiról, tanárról, buszon utazó vagy utcán közeledő idegenről.
Amikor olvastam a kérdésedet, úgy voltam vele, hogy na jó, ennél semmi sem lehet gusztustalanabb, de aztán a válaszolóknak sikerült felülmúlnia azzal, hogy elkezdték a kislányt okolni, mert használta a "női csáberejét" a szegény 30 évesen.
Nem. Gyerekekre a világ minden pontján felizgulnak, vagy egyes esetekben feleségül is veszik őket felnőtt férfiak, még ott is, ahol nem sminkelhetnek, és kendővel kell takarniuk magukat.
Ez nem a gyerek öltözködéséről, vagy viselkedéséről szól, hanem a felnőttéről.
Azért mert egy kislány testileg fejlett, nem jogosít fel EGYETLEN FÉRFIT SEM arra, hogy kihasználja a pozícióját, mint idősebb felnőtt. A testi fejlettség egyáltalán semmennyire nem függ az érettségtől, és egy 14 éves kislányt aligha lehet érzelmileg érettnek mondani ahhoz, hogy huszonéves férfiakkal randizzon, fejezzétek be ezt a pedofil-apologetikus f-szomságot, abszolút undorítóak vagytok.
Az meg kvára lényegtelen, hogy mi minősül legális kornak, anno a rabszolgaság is legális volt, mégsem volt helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!