Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 20-as lányok kivétel nélkül nem tartanak helyesnek, jóindulattal is csak átlagos vagyok a szemükben, míg pár 30-as nő szerint egyenesen jóképű vagyok?
Figyelt kérdés
21/F2017. júl. 14. 12:03
11/14 A kérdező kommentje:
Jól tudom, hogy kisfiúnak tart a korosztályod, ez az, ami igazán aggaszt. A vonzódás plátói. :(
2017. júl. 14. 13:54
12/14 anonim válasza:
Nem biztos, hogy idősebbnek nézel ki... Szerintem ízlés dolga, nekem is anyukám meg egy idősebb (32 éves) barátnőm akiket jó pasinak tart, arra én csak ráncolom a homlokom, ami meg nekem az ideálom, az meg nekik nem tetszik. Pedig nekem sem ezek a kis ecsetfejű műfocisták tetszenek...:D
20L
13/14 A kérdező kommentje:
De, valamennyivel idősebbnek nézek ki, ha meghagyom a szakállamat.
2017. júl. 14. 20:09
14/14 anonim válasza:
Ez szinte mindenkivel így van, rólam pl. minden 10 és több évvel idősebb nő azt hiszi, hogy csajozógép vagyok, hogy mekkora sikereim lehetnek, mindenki szerencsés lehetne velem, jóképű, kedves, segítőkész, stb.
Valóságban meg soha semmi nem jött még össze és nem is fog, részemről 2007-ben feladtam még a próbálkozást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!