Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől rosszul kellene éreznemmagam a helyzetrm miatt, vagy teljesen oké, hogy elfogadtam és beletörődtem?
röviden tömören egy 25 éves férfi/srác vagyok, és az ismeroseim nem ertik, hogy miert vagyok egyedul, hiszen mondhatni mindenem megvan ami a csajozashoz kell.
Egy dolgot kiveve amirol megfeledkeznek, a magassagom. Legjobb esetben is csak 175 vagyok es emiatt eleg nehez talalni valakit aki szoba all velem. De ez oke en elfogadtam. Az statuszom megengedi hogy lanyokat rendeljek ha ugy van es en ezt mar elfogadtam. Beletorodtem hogy alacsonysagom miatt nem talalok olyat, aki tenyleg kapcsolatot szeretne es nem penzt mondjuk. Egyik jo baratomnak meseltem errol pont ma es szerinte ez egy hulyeseg es igy csak magamnak rajzolom az ordogi koroket. En viszont ezt tartom egyeduli opcionak, nem gondolom hogy megkaphatom lehetoseget a szeretetre, lehet nem is erdemlem meg igazan.
Szoval ez a helyzet, melyik nezopontnak van nagyobb legitimitasa?
A haverodnak igaza van.
Ha bemeséled magadnak, hogy a magasságod miatt nem lehet senkid, akkor tényleg úgy is lesz. De szerintem itt más van a háttérben. Az unokatestvérem pl. nincs 175 sem, mégis szinte mindig volt nője. Nagyon nem ettől függ. Vannak 150 centis csajok is :)
"Az statuszom megengedi hogy lanyokat rendeljek ha ugy van"
mintha csak valami árucikkről, tárgyról v. egy darab húsról beszélnél, amit megrendelsz.
szánalmas vagy, és megsúgom, valszeg a prostik is kiröhögnek.
alacsony vagy, talán kis farkú is, és így kompenzálsz.
Én nőként 172 cm vagyok, és a férjem ugyanennyi. Soha nem zavart, és akár még magassarkút is felvennék mellé. Azért szoktam le róla,mert a férjemet zavarja, és megjegyzéseket tesz rá.
Emellett a rokonságomban 3 srácot tudok, akik alacsonyabbak, mint 175 cm, de a baráti körömben is van, és mindegyikük nős (na jó, egyikük elvált).
Keress valami jobb kifogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!