Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is megfigyeltétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megfigyeltétek ezt a jelenséget a fiatal csajoknál?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, szóval én sem vagyok öreg. Még is, szinte hüledezve látom magam körül, hogy sok 18-23-25 éves ismerősömnek már gyereke van. Jó mondjuk a 25 éves az már nem durva. De az ilyen 18,19,20,21,22 éves azért az..... és ezeknek a lányoknak a többsége ilyen ribi kategória. Pedig nem alja környezetből jöttem, hanem gimiből, és most egyetemre járok. De számomra elképesztő hogy ilyen fiatalon gyereket vállalnak. Majd én is szeretnék gyereket, de én azt gondolom hogy az iszonyatosan nagy felelősséggel jár, és egy életre szól. Nagyon meg kell gondolni hogy hogy neveljük a gyereket, mert egy rossz nézés is életre szóló traumát okozhat a kicsiknél. És egy ilyen 18-20 éves lány még rohadtul gyerek, még az ő személyisége sem fejlődött ki. Az ilyenek mit gondolnak, milyen értékeket, tanításokat fognak tovább adni a gyereknek, mikor ők maguk is az életük elején állnak???

Amúgy magánügy tudom. De mostanában nagyon gyakori jelenség lett ez a fiatalon szülés, anélkül hogy az apa jelölttel pl. éveket leéltek volna hogy biztosak legyenek benne hogy nem lép le, mint ami amúgy alap dolog ezeknél az embereknél.

Régebben más volt a helyzet, mielőtt itt okoskodna valaki, mivel régen voltak értékek, és 16 évesen már magukat látták el az emberek. Most 16 évesen még gimis az ember, 18 évesen érettségizik, és még nem dolgozott egy dekát se, nem fejlődött ki a személyisége.

Mi ez a jelenség??

2017. júl. 12. 21:06
1 2
 11/18 Sunshinedoll ***** válasza:
52%

Azért mert te nem állsz készen a gyerekvállalásra, más ennyi idősen készen állhat.

Más magánélete nem a te gondod.

Ha kapuzárási pánikod van, akkor arra fogd, ne más lányokra.

Ki a jóég vagy te, hogy leribizz másokat?

Nőj fel, és foglalkozz a saját magánéleteddel maybe?

2017. júl. 12. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Becsúszik néha a gyerek, ez van. És mi van az apukákkal? Róluk valahogy nem ejtettél egy szót sem.... Ők is "ribi kategóriák" vagy ők már megkomolyodtak valamennyire?
2017. júl. 13. 01:03
 13/18 anonim ***** válasza:
20-30 vagy több éve ez volt a normális. Személy szerint csak 4 fiatal anyát ismerek.
2017. júl. 13. 01:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi, inkább pont hogy kezd visszatérni picit a régi világ.
2017. júl. 13. 04:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Szinten 22 eves nokent kiraz a hideg a hazassagtol vagy a gyerekvallalastol. De ez en vagyok, max sajnalom azt a kicsi babat, akinek az anyjarol tudom, hogy pl. lopasokbol tartja fent magaban, mert amugy meg buta, mint a fold.
2017. júl. 13. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:

26 vagyok, én nem tapasztaltam ezt a környezetemben. Gimnáziumba jártam, a volt osztálytársaim közül egyetlen egy srácnak van gyereke, de neki is nemrég született, a fiú biztos volt már 25 akkor. Ha az egész évfolyamot nézem, akkor is talán maximum 5 lány szült, de ők sem 18-19 évesen, hanem inkább 22-25.

Az általános iskolás osztálytársaim közül is egynek van gyereke, de ő még vagy 16 évesen szült, hagy ne mondjam, nem szándékos volt...

Én az látom, hogy a volt iskolatársaim (általános, gimi, egyetem) kb. most házasodnak.

2017. júl. 13. 18:24
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Ocsmány egy világban élünk. Nem, nem azért, mert ezek a fiatal lányok "hülye fiatal kis k...rvák" hanem azért, mert benyalják a "hagyományos értékek" híveitől, hogy nem kellenek nekik ambíciók, hanem csak gyerek, de minél hamarabb, aztán meg ez a vezető halálok a tinilányok körében.

Szomorú.

2017. júl. 14. 22:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaja 40 evesem sokkal jobb lesz szulni, ha mar lesz 4 diplomad
2021. aug. 5. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!