Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor múlik el a kiégés érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a kiégés érzés?

Figyelt kérdés

Hosszú élettársi kapcsolat után szakítottunk exemmel. Eléggé kiégtem közben, nagyon nem működött a dolog. Amióta szakítottunk nálam kb eljött a "világbéke", soha nem éreztem magam egyedül ennyire jól, felszabadultnak. Nem is vágyok férfira, se emberek társaságra, sokat vagyok egyedül és valahogy bűnösen jó érzés egyedül lenni. A szex és az önkielégítés sem érdekel. Ez régebben nem volt így, úgyhogy nem teljesen értem.

Meddig tarthat egy ilyen állapot? Szeretnék majd újra kapcsolatot, az eszemmel, de közben nem vágyok rá jelenleg. Más érzett már így esetleg?

2017. júl. 12. 17:23
 1/3 Diavolino44 ***** válasza:

Erdekes amit irsz. Egy pontja ragadta meg a figyelmem, (mert ferfibol vagyok :)) ez a szex es onkielegites hianya sem erdkel. Ez mar sokadik eset, hogy ha egy no egyedul van, akkor pont ellenkezoen mokodik mint a ferfi. En mikor egy ideje kapcsolatba vagyok akkor nem kulonosebben erdekel a szex, mikor egyedul, akkor meg meg vagyok orulve.

Kerdesedre valaszolva, ha ugy erzed, boldog vagy igy ne valtoztass rajta. Elvezzd az eletet. En amikor egyedul lettem, pici szunettel ugrottam a kovetkezo kapcsolatba. Most a szex reszet leszamitva nagyon elvezem, hogy egyedul lehetek. Annyi mindent csinalok, mint elotte soha, kirandulok, tancolni tanulok, uj baratokat szerzek, utazgatok, nagyon jol erzem magam, s nem erkel, meddig fog tartani. :)

2017. júl. 12. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem kiégés érzés

az én kapcsolatomnak (első és egyetlen) több mint 1 éve vége és azóta megtaláltam a boldogságot az élet más területén. a szexet egyáltalán nem igénylem és kapcsolat nélkül is tökéletesen érzem magam

2017. júl. 12. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, bizony. Nekem 2 évig tartott. :) Arra készülj, hogy sok idióta nem fogja megérteni és mindent belemagyaráz, nálam is luxus volt sokaknak felfogni, hogy ezt érzem és egyáltalán nem izgat a másik nem...
2017. júl. 12. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!