Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon több mint fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon több mint fél millió nő lakik "ingyen albérletben" szexért? Ezért nem találnak barátnőt a fiatal férfiak? (KSH)

Figyelt kérdés

[link]

Itt is írják, hogy a szüleikkel élő felnőttek döntő többsége férfi. De arról nincs adat, hogy miből oldják meg a lakhatást a nők. Talán több pénzt keresnének mint a férfiak? Nem hiszem, ebből következik, hogy szexért cserébe laknak egy férfi lakásában.

Egy másik KSH adat szerint 2011-ben a felnőtt férfiak 52,7%-a volt egyedülálló. A számok azóta is romló tendenciát mutatnak.

Tehát a mai világban már tényleg csak annak lehet csaja aki el is tudja tartani a nőt? Külföldön már nagyon elterjedt, hogy a magyar nők mennyire kaphatóak pénzért és sokkal olcsóbban a külföldi nőkhöz képest, ezért van telis tele Budapest külföldi pasikkal akik dugni jönnek ide.

2017. júl. 12. 16:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%

És 1 millió meg egyedül él. Komolyan nem értem h mit találnak ki még önhipotézisként a kapcsfüggök h nekik mér nem jó.

Lehet a Sátán is elvisz párat nem ? Neked ezér nincs.

2017. júl. 12. 16:59
 12/37 anonim ***** válasza:
Keresek 180-at nettóba (sokan még ennyit se), egy albérlet 100-120 e Ft + rezsi minimum.
2017. júl. 12. 17:05
 13/37 anonim ***** válasza:
51%

"egy albérlet 100-120 e Ft + rezsi minimu"

Hol? :D

A pesti belvárosban? :)

2017. júl. 12. 17:25
 14/37 anonim ***** válasza:
94%
Felháborít már csak a gondolat, hogy attól, hogy szép, csinos, igényes 25 éves nő vagyok, azt hiszi egy rakás debil, hogy engem is el kell tartani. Pedig értelmiségi, normális ember vagyok, aki tud gondoskodni saját magáról anyagilag is. Szerencse, hogy találtam normális párt ezen a szemétdombon. Évekig voltam szingli. Tudod miért utasítottam el egy halom fiatal férfit? Mert olyan buták voltak, mint a föld. Ráadásul itthon sok pasasnak vannak enyhén hímsoviniszta nézetei, sokaknak volt az a mániája, hogy nézzek fel rá, meg hagyjam rákjuk a fontos, logikus gondolkodást igénylő döntéseket. Ez alapból gáz, de úgy aztán főleg, hogy feltűnően butábbak voltak nálam. Annyira bugyuták, szűklátókörűek voltak, hogy még azt sem tudták észrevenni, hogy ha valaki intelligensebb náluk, és végül már én szégyellte magam helyettük is.
2017. júl. 12. 17:32
 15/37 anonim ***** válasza:
12%
Szerinted miért van az, hogy rengeteg albérletbe csak lányokat keresnek? Nem véletlen, ha férfi vagy sok helyen szóba sem állnak veled.
2017. júl. 12. 17:34
 16/37 anonim ***** válasza:
91%

"Nem hiszem, ebből következik, hogy szexért cserébe laknak egy férfi lakásában."

Drága kérdező! Te azt tudtad csak leszűrni a cikkből, hogy 500 ezer nő prosti?

Miből oldják meg a lakhatást? Talán dolgoznak, te drága. SOk nő keres többet, mint a férfiak.

Ostoba vagy, mint a föld.

2017. júl. 12. 17:37
 17/37 anonim ***** válasza:
84%

"Szerinted miért van az, hogy rengeteg albérletbe csak lányokat keresnek?"

Ezt én is megfigyeltem már, hogy sok albérlet hirdetésben leírják, hogy fiatal lány(ok)nak, egyedülálló fiatal nőnek kiadó.

2017. júl. 12. 17:37
 18/37 anonim ***** válasza:
91%

A ferfiak nagy resze azert nem talal maganak baratnot, mert megbizhatatlanok, feltekenyek, lustak, egoistak es maradi gondolkodasuak, melle meg butak is.

Persze meg tudnam sorolni, de hozzatok kepest(tisztelet a kivetelnek) barki jobb.

2017. júl. 12. 17:39
 19/37 anonim ***** válasza:
32%

A sok tökéletes, abszolút főnyeremény pasinak azért nincs csaja, mert a lányok

- qurválkodnak lakhatásért félmilliós tételben

- vagy csak külföldiekkel állnak szóba

- csak audis, vállalkozókkal állnak szóba ha mégis magyarra fanyalodnak.

2017. júl. 12. 18:12
 20/37 anonim ***** válasza:
37%

"A sok tökéletes, abszolút főnyeremény pasinak azért nincs csaja, mert a lányok

- qurválkodnak lakhatásért félmilliós tételben

- vagy csak külföldiekkel állnak szóba

- csak audis, vállalkozókkal állnak szóba ha mégis magyarra fanyalodnak."

Ezeknek a főnyeremény pasiknak szép, csinos csaj kell, akik azt csinálják, amit fentebb írtál.

Csak az a baj a főnyeremény pasiknak nem kell az átlagos nő. Na, róluk nem tudom elképzelni a három felsorolt állítást.

2017. júl. 12. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!