Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon több mint fél millió nő lakik "ingyen albérletben" szexért? Ezért nem találnak barátnőt a fiatal férfiak? (KSH)
Itt is írják, hogy a szüleikkel élő felnőttek döntő többsége férfi. De arról nincs adat, hogy miből oldják meg a lakhatást a nők. Talán több pénzt keresnének mint a férfiak? Nem hiszem, ebből következik, hogy szexért cserébe laknak egy férfi lakásában.
Egy másik KSH adat szerint 2011-ben a felnőtt férfiak 52,7%-a volt egyedülálló. A számok azóta is romló tendenciát mutatnak.
Tehát a mai világban már tényleg csak annak lehet csaja aki el is tudja tartani a nőt? Külföldön már nagyon elterjedt, hogy a magyar nők mennyire kaphatóak pénzért és sokkal olcsóbban a külföldi nőkhöz képest, ezért van telis tele Budapest külföldi pasikkal akik dugni jönnek ide.
És 1 millió meg egyedül él. Komolyan nem értem h mit találnak ki még önhipotézisként a kapcsfüggök h nekik mér nem jó.
Lehet a Sátán is elvisz párat nem ? Neked ezér nincs.
"egy albérlet 100-120 e Ft + rezsi minimu"
Hol? :D
A pesti belvárosban? :)
"Nem hiszem, ebből következik, hogy szexért cserébe laknak egy férfi lakásában."
Drága kérdező! Te azt tudtad csak leszűrni a cikkből, hogy 500 ezer nő prosti?
Miből oldják meg a lakhatást? Talán dolgoznak, te drága. SOk nő keres többet, mint a férfiak.
Ostoba vagy, mint a föld.
"Szerinted miért van az, hogy rengeteg albérletbe csak lányokat keresnek?"
Ezt én is megfigyeltem már, hogy sok albérlet hirdetésben leírják, hogy fiatal lány(ok)nak, egyedülálló fiatal nőnek kiadó.
A ferfiak nagy resze azert nem talal maganak baratnot, mert megbizhatatlanok, feltekenyek, lustak, egoistak es maradi gondolkodasuak, melle meg butak is.
Persze meg tudnam sorolni, de hozzatok kepest(tisztelet a kivetelnek) barki jobb.
A sok tökéletes, abszolút főnyeremény pasinak azért nincs csaja, mert a lányok
- qurválkodnak lakhatásért félmilliós tételben
- vagy csak külföldiekkel állnak szóba
- csak audis, vállalkozókkal állnak szóba ha mégis magyarra fanyalodnak.
"A sok tökéletes, abszolút főnyeremény pasinak azért nincs csaja, mert a lányok
- qurválkodnak lakhatásért félmilliós tételben
- vagy csak külföldiekkel állnak szóba
- csak audis, vállalkozókkal állnak szóba ha mégis magyarra fanyalodnak."
Ezeknek a főnyeremény pasiknak szép, csinos csaj kell, akik azt csinálják, amit fentebb írtál.
Csak az a baj a főnyeremény pasiknak nem kell az átlagos nő. Na, róluk nem tudom elképzelni a három felsorolt állítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!