Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti mit gondolnatok egy olyan norol aki csak bottal vagy mankoval tud rendesen jarni?
Figyelt kérdés
Az eselyeket mennyire rontja?2017. júl. 12. 15:27
11/17 Loketion válasza:
kedves 9-es tudok... sőt remekül főzök.. de arra céloztam, hogy nem a külső a lényeg, de örülök, hogy megdobtam a napod, hogy beszólhattál végre. na menj nyalj ki valami punit. 29 F
12/17 anonim válasza:
Nagy elvárásaid ne legyenek, ez a világ nagyon kirekesztő még a legapróbb fogyarékosággal szemben is.
Szerintem úgy alakulhat ki kapcsolat, hogyha a személyiségeddel, kedvességeddel nyügözöd le a másikat.
13/17 anonim válasza:
Ha tetszik külsőre, belsőre,akkor nem hiszem,hogy zavarja. Egyébként ha úgy alakul akkor segítek a bajba jutott, vagy segítségre szoruló embereken kinézettől függetlenül.
14/17 anonim válasza:
Nem lenne akadály, ha azért nem szeretne egész nap otthon ülni, igyekezne így is teljes életet nézni, és elnézné azt, hogy időnként olyan programot, nyaralást tervezek barátokkal, ahol ő sajnos nem tud részt venni (erdei kirándulások, kerékpártúrák).
15/17 anonim válasza:
Nincs bajom velük, ők is emberek. Ettől még lehet szép lábuk.
16/17 anonim válasza:
Mennyi kamus van itt a gyik-en.
Itt a legtöbb állítása szerint semmi gáz, az élet mást mutat.
Ez nem csak erre a kérdésre vonatkozik, hanem a legtöbbre.
Ez is mutatja, hogy pofázni, álszenteskedni mindenki tud.
17/17 anonim válasza:
A 16 -nak igaza van! Ha az emberek, olyan elfogadóak lennének, szép lenne a világ…
Én hasonló helyzetben vagyok, mint a kérdező! Igaz én pasi vagyok…
Talán egy nővel másképp bánnának a pasik…
Egy dolog biztos! Én saját tapasztalatból fogok írni a kérdezőnek…
Hiszen én ilyen közösségben nőttem fel. és tudom miképp bánnak az emberek velünk…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!