Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet 25-35 közötti geek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet 25-35 közötti geek (kocka) srácokkal ismerkedi?

Figyelt kérdés
A játékokon kívül hol lehet ilyen srácokkal találkozni?
2017. júl. 11. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Legfőképp itt.

De mint kocka leszögeznék pár dolgot. Állatkában ezek az emberek (vagy mi ha így jobb) nem igazán mozdulnak ki.

Otthonülősek.

Továbbá ugye rengeteget játszanak /netteznek... Az egész életük e téma körül forog.

Ami a pénzt illeti előbb költenek a PC fejlesztésre és vagy játékokra (néhol konzol is van) mint egy lány dolgaira.

Nekem pl olyan egy napom h hazajövök, egyből ülök le a gép elé. Végig darálom a szokásos mail-jeimet, fórumokat, adott oldalakat. Utána játszom valamivel majd megnézem h van e olyan film ami érdekel és ha van akkor azzal zárom így a napot.

(Mellet azért még intézem a háztartást + kutya.)

Hétvégén meg egész nap koldulok. Szóval nem is értem h minek kapcsolat. (Most is filmet konvertálok egyébként PS4-re. )

Szóval még ha lenne is nőm. Most mondjam meg neki h tök jó h átjössz ülj le azt majd egyedül legyél el. De nekem időm nincs arra h veled foglalkozzak. Majd nézheted a hátam. Szóval mind a két fél érdekében én ezt értelmetlennek tartom.

Pláne ha bizonyos munka miatt elvárják h rakjak le egy 2. diplomát is. Még kevesebb időm lesz.

Tehát beszélgetni azt lehet ok, de maga a tartós kapcs azt szerintem értelmetlen. Egyébként nagyon sok csaj kesereg ilyen miatt. És van h kivágja a gyerek gépét az ablakon. Szóval én a béke érdekében ezt inkább elkerülöm. Tényleg nem kell itt a + feszültség.

28 F

2017. júl. 12. 12:17
 12/18 anonim ***** válasza:

"Hétvégén meg egész nap kockulok".

Bocs. Kéne már ide szerkesztés.

2017. júl. 12. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szingli haveromék szoktak oda járni, szóval szerintem egy próbát megér.
2017. júl. 12. 14:37
 14/18 A kérdező kommentje:

#8: Arra, hogy játékokon kívül hol lehetne ilyen korú srácokkal ismerkedni.

#9: Szerintem játékokban a legkönnyebb, meg a játékok Facebook csoportjaiban :D

Kicsit szomorú vagyok, hogy a Barcrafton kívül más ötlet nem igazán van, de akkor jól sejtettem, hogy nem igazán elérhetőek :(

2017. júl. 12. 21:28
 15/18 anonim ***** válasza:

@kérdező

Hát de látod, hogy a kocka csajok is játékokban és otthon a kis szobájukban érhetők el, akkor nyilván srácokat is ott találsz könnyebben. :))) Mindegy amúgy, nem hibáztatlak, én is reméltem, hogy van erre más verzió is, de igazából végiggondoltam, hogy nincs, mert hát egyértelmű. :D

Bár hirtelen eszembe jutott egy variáció: YouTube-os kommentszekció mennyire játszik? Én annak idején ott megismerkedtem egy lánnyal... akivel aztán végül semmi nem lett, de az ismerkedésig eljutottunk.

2017. júl. 12. 21:34
 16/18 A kérdező kommentje:

#15: Igazából nekem több hobbim is van, szóval a többi hobbim révén elérhető vagyok. :) De úgy vettem észre, hogy a srácoknak inkább csak 1 hobbijuk van.

Ez is jó ötlet lehet, köszi. :)

2017. júl. 12. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért hány hobbid van?😉
2017. júl. 14. 05:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Online. Fórumokon, Fb csoportokban főleg.

A játék nem jó, mert ott csak a partira koncentrál mindenki, a barcraft szerű helyeken is inkább casual gamerek vannak a társaságokkal. Viszont a fórumok és FB csoportok a legjobb helyek, elkezdesz női nickkel , meg egy jó avatarral kommentelni, mindjárt mindenki felfigyel rád

2017. júl. 14. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!