Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet 25-35 közötti geek (kocka) srácokkal ismerkedi?
Legfőképp itt.
De mint kocka leszögeznék pár dolgot. Állatkában ezek az emberek (vagy mi ha így jobb) nem igazán mozdulnak ki.
Otthonülősek.
Továbbá ugye rengeteget játszanak /netteznek... Az egész életük e téma körül forog.
Ami a pénzt illeti előbb költenek a PC fejlesztésre és vagy játékokra (néhol konzol is van) mint egy lány dolgaira.
Nekem pl olyan egy napom h hazajövök, egyből ülök le a gép elé. Végig darálom a szokásos mail-jeimet, fórumokat, adott oldalakat. Utána játszom valamivel majd megnézem h van e olyan film ami érdekel és ha van akkor azzal zárom így a napot.
(Mellet azért még intézem a háztartást + kutya.)
Hétvégén meg egész nap koldulok. Szóval nem is értem h minek kapcsolat. (Most is filmet konvertálok egyébként PS4-re. )
Szóval még ha lenne is nőm. Most mondjam meg neki h tök jó h átjössz ülj le azt majd egyedül legyél el. De nekem időm nincs arra h veled foglalkozzak. Majd nézheted a hátam. Szóval mind a két fél érdekében én ezt értelmetlennek tartom.
Pláne ha bizonyos munka miatt elvárják h rakjak le egy 2. diplomát is. Még kevesebb időm lesz.
Tehát beszélgetni azt lehet ok, de maga a tartós kapcs azt szerintem értelmetlen. Egyébként nagyon sok csaj kesereg ilyen miatt. És van h kivágja a gyerek gépét az ablakon. Szóval én a béke érdekében ezt inkább elkerülöm. Tényleg nem kell itt a + feszültség.
28 F
"Hétvégén meg egész nap kockulok".
Bocs. Kéne már ide szerkesztés.
#8: Arra, hogy játékokon kívül hol lehetne ilyen korú srácokkal ismerkedni.
#9: Szerintem játékokban a legkönnyebb, meg a játékok Facebook csoportjaiban :D
Kicsit szomorú vagyok, hogy a Barcrafton kívül más ötlet nem igazán van, de akkor jól sejtettem, hogy nem igazán elérhetőek :(
@kérdező
Hát de látod, hogy a kocka csajok is játékokban és otthon a kis szobájukban érhetők el, akkor nyilván srácokat is ott találsz könnyebben. :))) Mindegy amúgy, nem hibáztatlak, én is reméltem, hogy van erre más verzió is, de igazából végiggondoltam, hogy nincs, mert hát egyértelmű. :D
Bár hirtelen eszembe jutott egy variáció: YouTube-os kommentszekció mennyire játszik? Én annak idején ott megismerkedtem egy lánnyal... akivel aztán végül semmi nem lett, de az ismerkedésig eljutottunk.
#15: Igazából nekem több hobbim is van, szóval a többi hobbim révén elérhető vagyok. :) De úgy vettem észre, hogy a srácoknak inkább csak 1 hobbijuk van.
Ez is jó ötlet lehet, köszi. :)
Online. Fórumokon, Fb csoportokban főleg.
A játék nem jó, mert ott csak a partira koncentrál mindenki, a barcraft szerű helyeken is inkább casual gamerek vannak a társaságokkal. Viszont a fórumok és FB csoportok a legjobb helyek, elkezdesz női nickkel , meg egy jó avatarral kommentelni, mindjárt mindenki felfigyel rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!