Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz/lúzer pasik! Amikor ilyen fesztiválos/jó csajos képeket láttok a neten, nem gondoltok bele, hogy milyen nyomorúságos az életetek?
Én pont ezek miatt élek meg minden egyes nyarat pokolként. Még a sötét szobában a gép elé menekülve is kísért ez a szívszorító fájdalom és az ablakon kinézve is szinte mindig egy vékony, hosszú hajú, formás testű érzéki rövidnacis csajszit látok kézenfogva a 190 magas, izmos, dús hajú kanjával együtt. Ha meg akárhol böngészek a neten, mindig a Soundos, fesztiválos, menő hedonista fiatalokat tolja képembe bármelyik oldal. A képeket elnézve mély depresszió kavarog bennem és kivételesen szerencsétlennek érzem magamat. Főleg a 7. képet látva (ahol a csaj a pasi nyakában ül) az jut eszembe, hogy én olyan nyomi törpe vagyok, hogy a csajnak leérne a földre a lába, ha a nyakamba venném. Ti hogyan élitek meg ezeket a nyarakat, amikor érzitek, hogy mindenki hedonista, forr a szexualitástól és a hormonoktól, ti/mi meg csak egy kis szerencsétlen genetikai zsákutcák vagytok/vagyunk.
De, belegondolok.
De sajnos nem tudok olyan látszat arc lenni, szinte gátlások nélkül ami manapság szükséges, és még mindig reménykedem hogy van nő akinek nem a PÁWA, meg kihaénnem nagyarc kell.
Bár én nem vagyok szűz.
Szimplán nem érdekel már. Ez pont ugyanolyan,mint a mindennapokban a szebbnél szebb csajok. Sok van belőlük,de kit érdekel. Úgyis valami ecsetfejű,rossz b**inak kinéző egyed a barátja.
Rájuk se kell nézni,magadba előre meredni,vagy telón játszani és onnantól kizártad a külvilágot.
hát én úgy vagyok vele, hogy még ezek kimaradtak az életemből, de 24 vagyok ha jobb életszínvonalon fogok élni megengedhetem magamnak, bár nem is a pénz a baj hanem az idő, engem a munkahelyemről nem engednének el csak úgy el ide oda, na meg a másik hogy én inkább sportolok
van még jó 5 évem a sportban, csajozni meg vígan lehet 50 évesen is, úgyis úgy látszik mostanában az a divat.
Ejj, emberek. Soundon köztudomású, hogy az öreg, gazdag pasik verik a kigyúrt fiatalokat csajozásban.
Tanuljatok, dolgozzatok és vállalkozzatok, aztán majd nektek is jut prémium lányka.
Így van ahogy uccsó mondja.
-Tanulj kérdezõ piacképes szakmàt,pl programozó.Dolgozd ki a beled,rengeteg pénzt fogsz keresni
-Eddzél heti 4-5-ször,napi 6-8 kaja plusz turmixok
-Szolizzál
-Két hetente fodrász
-fejleszd a belsõ jàtékodat,kommunikációdat.
-Tanuld meg hogyan legyél az àgy kiràlya aki alatt ordít a meg szétkarmol akàr.
-Ruhatàrad szépen kivàlogatott legyen.
Velem nem jönnek szembe Sound-os képek elkerülnek.
Nem a Sound-os nőkre, és tömegre bulizásra vágyok.
Simán boldog és sikeres fiataloknál érzem mennyire lúzer vagyok hozzájuk képest. Munkahelyemen is. Szerintem habitus kérdés ki szereti a tömeg rendezvényeket.Parti arc nem leszek de attól még népszerű lehetnék.
Rengeteg sótlan átlagos kinézetű, sőt bunkó férfit kedvelnek az jobban fáj, minthogy a nagy bulizók, nagy bulizó csajokkal vannak akik rádaásul jól néznek ki.
Belső is fontos egy nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!