Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan büszkén felvállalja a rondaságát illetve, hogy nincs barátnője?
@10
Nem akarom, hogy rólam szóljon ez a kérdés, de privátozgatni még annyira se akarok. Ugyanakkor: ha ennyire rossz lenne a személyiségem, nem lennének haverjaim. Szintén "ééérdekes", hogy az egyik lánnyal tök jól elvoltunk, amíg nem jött rá, hogy én nem barátkozni akarok. Akkor bizony egyből jött a "nem vagy az esetem". Ez csak a legutóbbi példa, de ilyen eddig háromszor történt, máskor meg még ennyire se voltam méltatva. Társadalmi képességem nulla, magamnak való vagyok és nem is akarok barátokat a meglévő kettőn kívül. Csakhogy én pontosan ugyanilyen nőket keresek, úgyhogy ez se lehet kifogás (köszi, extrovertáltakból nem kérek, mint ahogyan ők se belőlem). Talán lejött az írásképemből is, hogy nem egy iskolázatlan, buta senkiházi vagyok - ezt is kihúzhatjuk a listáról.
Mi marad? Így van, a külsőm.
Én büszkeséggel viselem ezt az egészet.
Szerintem az ország (lehet Európa) legrondább 10 ferfiában benne vagyok. És? Büszke vagyok rá. Lehet valaki átlagos, vagy helyes srác barátnővel, de nem tartozik bele ebbe a "felső" tízbe. Én különleges vagyok, ők meg csak a szürke átlag, egy barátnővel. Nekem ez többet jelent, mit holmi ingyen punci.
18/F
"Erre jönnek az ilyen sablon dumák még nőktől is, hogy "minden csajnak más jön be", meg "majd megtalálod, aki neked kell" és egyebek. Ééérdekes módon amikor én elkezdek arra utalgatni, hogy én neki akarok bejönni és ő kell nekem, akkor hirtelen vészfék, egyíves megfordulás és nyélgáz következik, és eddig tartott a beszélgetésünk. Azt gondolnám, hogy ez a fajta önironikus előadás vonzó lenne, de az élet nem ezt bizonyítja. Mindez úgy, hogy egyébként mutattam itt pár nőnek képet magamról és azt mondták, hogy nincs velem baj, szóval még vadidegenektől se várjon az ember őszinteséget. "
ez ugyanaz, mint a "szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz"
"Olyan pedig a világon nincsen, hogy 40 nőből egynek se tetsszek még annyira se, hogy randiig eljussunk, miközben "nincs velem semmi baj"."
tipikus női elutasító duma ez.
Persze ez teljesen érthető ebben a korban, mindenki ekkor borul ki igazán, hogy nem kell senkinek.ez sajnos a felnőtté vállás elötti szembesítő időszak..ki is vagyok, de inkább milyen is vagyok valójában. De semmi pánik, 30 után már minden más lesz, vagy inkább tudatosabb, ha jobban ismeri önmagát az ember..a párkapcsolati választás is más szembszögből fog majd látszani .
Értékeid előnyben lesznek és lesz olyan oldalad, ami egyedi és különlegesebb lesz mint az átlag. A külsö csak egyfajta szempont mi masodlagos lesz... Az légy aki vagy és azt képviseld aki valójában vagy, bármilyen külsőt is kaptál! Hidd el 30-on tul a nők, akik igazan komolyan gondolják nem feltétlenül a külső alapján döntenek, főleg, ha érzik megtalálták a másik felüket..szóval még van időd, hogy képezd magad és ne keseregj..mindennek eljön az ideje..még akkor is ha kilátástalannk látod a helyzetet!!! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!