Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan büszkén felvállalja a rondaságát illetve, hogy nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, de amikor ezzel kapcsolatban megvetően csodálkoznak, mindig jól tudok érvelni, az emberek megértik a helyzetemet és büszkén fel tudom vállalni a sikertelenségemet. Ha megkérdezem tőlük: "Te ilyen arccal, 170 magasan hogyan kezdenél hozzá a csajozáshoz?"...akkor legtöbbször csak nyelnek egy nagyot, hálát adnak az égnek, hogy nem ilyen törpének születtek és igen.... Elismerik, hogy én qrva hendikepben vagyok csajozás téren és belátják, hogy semmi okuk a megvetésre. Ha belegondoltok, rengeteg tök átlagos testalkatú pasi (+180, +80 kg) is szenved a társkeresésben, akkor mi olyan meglepő, hogy egy hozzám hasonló 170 mély ~55 kg-os nyikhaj huszonéves gyerek nem sikeres a csajozásban? Igen nekem vannak nyomós érveim lennének a csalódottságra (mégsem teszem mert már csak dacból is de büszke vagyok) ellentétben más pasikkal, akik teljesen átlagos külsővel is csak sírnak és gyűlölködnek, ahelyett, hogy csak egy kicsit is összeszednék magukat és kamatoztatnák azt, amit a genetika adott nekik (magasság, férfias alkat amivel kicsi kondiznak és egyből sikeresek lennének).

2017. júl. 9. 13:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%

@10

Nem akarom, hogy rólam szóljon ez a kérdés, de privátozgatni még annyira se akarok. Ugyanakkor: ha ennyire rossz lenne a személyiségem, nem lennének haverjaim. Szintén "ééérdekes", hogy az egyik lánnyal tök jól elvoltunk, amíg nem jött rá, hogy én nem barátkozni akarok. Akkor bizony egyből jött a "nem vagy az esetem". Ez csak a legutóbbi példa, de ilyen eddig háromszor történt, máskor meg még ennyire se voltam méltatva. Társadalmi képességem nulla, magamnak való vagyok és nem is akarok barátokat a meglévő kettőn kívül. Csakhogy én pontosan ugyanilyen nőket keresek, úgyhogy ez se lehet kifogás (köszi, extrovertáltakból nem kérek, mint ahogyan ők se belőlem). Talán lejött az írásképemből is, hogy nem egy iskolázatlan, buta senkiházi vagyok - ezt is kihúzhatjuk a listáról.

Mi marad? Így van, a külsőm.

2017. júl. 9. 15:14
 12/19 anonim ***** válasza:
11%

Én büszkeséggel viselem ezt az egészet.

Szerintem az ország (lehet Európa) legrondább 10 ferfiában benne vagyok. És? Büszke vagyok rá. Lehet valaki átlagos, vagy helyes srác barátnővel, de nem tartozik bele ebbe a "felső" tízbe. Én különleges vagyok, ők meg csak a szürke átlag, egy barátnővel. Nekem ez többet jelent, mit holmi ingyen punci.

18/F

2017. júl. 9. 15:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Felvállalom és büszke vagyok rá, hogy nem vagyok se alacsony, se ronda, még sincs barátnőm. :O
2017. júl. 9. 15:49
 14/19 A kérdező kommentje:
#13: Tipikusan az a fajta lehetsz, aki viszont igenis tehetne azért, hogy barátnője legyen, mert neked meglenne rá az esélyed (ha legalább 175 vagy). Nekem viszont az esélytelenek nyugalmával abszolút nincs bűntudatom és tökéletesen reális énképem van.
2017. júl. 9. 16:37
 15/19 anonim ***** válasza:

"Erre jönnek az ilyen sablon dumák még nőktől is, hogy "minden csajnak más jön be", meg "majd megtalálod, aki neked kell" és egyebek. Ééérdekes módon amikor én elkezdek arra utalgatni, hogy én neki akarok bejönni és ő kell nekem, akkor hirtelen vészfék, egyíves megfordulás és nyélgáz következik, és eddig tartott a beszélgetésünk. Azt gondolnám, hogy ez a fajta önironikus előadás vonzó lenne, de az élet nem ezt bizonyítja. Mindez úgy, hogy egyébként mutattam itt pár nőnek képet magamról és azt mondták, hogy nincs velem baj, szóval még vadidegenektől se várjon az ember őszinteséget. "

ez ugyanaz, mint a "szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz"

2017. júl. 9. 19:07
 16/19 anonim ***** válasza:

"Olyan pedig a világon nincsen, hogy 40 nőből egynek se tetsszek még annyira se, hogy randiig eljussunk, miközben "nincs velem semmi baj"."

tipikus női elutasító duma ez.

2017. júl. 9. 19:09
 17/19 most válasza:

Persze ez teljesen érthető ebben a korban, mindenki ekkor borul ki igazán, hogy nem kell senkinek.ez sajnos a felnőtté vállás elötti szembesítő időszak..ki is vagyok, de inkább milyen is vagyok valójában. De semmi pánik, 30 után már minden más lesz, vagy inkább tudatosabb, ha jobban ismeri önmagát az ember..a párkapcsolati választás is más szembszögből fog majd látszani .

Értékeid előnyben lesznek és lesz olyan oldalad, ami egyedi és különlegesebb lesz mint az átlag. A külsö csak egyfajta szempont mi masodlagos lesz... Az légy aki vagy és azt képviseld aki valójában vagy, bármilyen külsőt is kaptál! Hidd el 30-on tul a nők, akik igazan komolyan gondolják nem feltétlenül a külső alapján döntenek, főleg, ha érzik megtalálták a másik felüket..szóval még van időd, hogy képezd magad és ne keseregj..mindennek eljön az ideje..még akkor is ha kilátástalannk látod a helyzetet!!! ...

2017. júl. 28. 23:04
 18/19 Csurmi ***** válasza:
0%
Annak a pasinak nincs nője aki nem akar. Férfiban nincs csúnya. Ne te akarj megfelelni a nőknek. Te vagy a férfi, te támassz elvárásokat. Te vagy a férfi, nem kérsz engedélyt egy nőtől hogy megcsókolhatod-e, hanem megteszed.
2018. márc. 21. 01:56
 19/19 anonim ***** válasza:
18 a börtönben is van net? :D
2018. márc. 21. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!