Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok és 145 cm magas. Szerintetek milyen magasságú lányokkal ismerkedjek?
Szerintem inkább nem törődök bele.
Küzdök hogyha még bele is döglök.
Hát nyugodtan küzdhetsz csak éppenséggel lelkileg úgyis bele fogsz roppanni, mert totál esélytelen vagy.
Olvasd el ezt: [link]
Szerinted te ebben a ligában hol tudnál labdába rúgni? Még én is esélytelen vagyok 170 mélyen.
Az is megoldás - ahogy írtad - hogy akkor pasiknál próbálkozol csak ott a gond, hogy nekik is igényeik vannak és ők is a kerek, izmos, selymes fenekű, kockahasú 180-as bársonyfiúkhoz vonzódnak, nem pedig hozzád. Szóval társkeresés szempontjából totál számkivetett vagy.
Építs ki egy baráti közösséget, ahol vezető szereped van, közismert személyiség vagy és ott tudsz majd ismerkedni, mert lesz idejük a nőknek jobban megismerni téged egy közös érdeklődési körön keresztül. Pl. ott van Sean Stephenson, egy kerekesszékes kis törpe, aki önfejlesztő körökben mozog, rendszeresen előad és csinos barátnője/felesége van.
Aki a 170 centis magasságával sír, hogy emiatt nem tud ismerkedni, az inkább no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!