Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire kizáró ok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire kizáró ok ha egy srác szemüveges, de nem hordja?

Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert nem hordom,de azt se akarom hogy az emberek azt higgyék hogy sz..rok az egészségemre.
2017. júl. 6. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem zavarna

Miért lenne éretlen?

Ha egyszer zavarja,vagy szégyenli a másságát?

Mindenkinek vannak hibái,természetesen a barátomnak is lehetne hibája!!!!

2017. júl. 6. 14:47
 12/19 anonim ***** válasza:
11es, azért gyerekes, mert ha nem hordja valaki a szemüvegét, akkor tovább romlik a látása. Kicsinálja a látóideget. Kérdező, előbb- utóbb pokoli, semmitől sem múló fejfájásod lesz. Piszok erős, êles, agyvelőig hatoló fájdalom. Az nem fog zavarni? A szemüveget meg kell szokni. Ehhez idő kell. Én 13 évesen szégyelltem, utáltam. Nem hordtam, jöttek is a kellemes tünetek. Most, 29 évesen a szemüvegem a legmenőbb kiegészítőm. Lehet, hogy nem jó keretet választottál. Lehet, hogy állítani kell valamit a kereten. Lehet, hogy neked a kontaklencse lenne jobb. Vagy az, ha megműtik a szemedet.
2017. júl. 6. 15:08
 13/19 anonim ***** válasza:
+1 műtétnek
2017. júl. 6. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:

Zavarna, hogy szüksége lenne rá, de nem hordja. Ez nem a hetvenes meg nyolcvanas évek már, hogy valakit körberöhögjenek, mert béna keretű, ronda szemüveget visel.

Elhiszem, hogy szokatlan meg zavaró, mert nem hordod. Nekem is furcsa lenne, aztán megszoknám, mint a legtöbben.

2017. júl. 6. 16:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Úgy csináld, hogy jó legyen, keress olyan megoldást, ami nem zavar.

Az én párom szemüveges, ultraszexi vele.

2017. júl. 6. 17:38
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:

Itt minek kéne, hogy zavarjon? Annak, hogy szemüveges, vagy annak h nem hordja, és emiatt nem lát?

Bele fog minket vezetni az árokba? Mer akkor a párnás kabimat veszem fel randira.

Az éttermi menüt is fel kell neki olvasnom?

2017. júl. 6. 18:17
 17/19 A kérdező kommentje:
Ott még nem tartok hogy nem tudok elolvasni egy menüt :D
2017. júl. 6. 21:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Zavar, ha éretlen, és ott tart, hogy lemond olyasmiről ami egészségügyileg fontos, csak mert "ciki".

Maga a szemüveg egyébként kifejezetten bejön.

2017. júl. 7. 15:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Szemèly szerint nekem nagyon bejönnek a szemüveges pasik. :) Bátran hordjad, mert tènyleg vannak olyan lányok, akiknek kifejezetten ez tetszik.
2017. júl. 7. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!