Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit ajánlotok egy 27 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajánlotok egy 27 éves srácnak aki képtelen párt találni magának?

Figyelt kérdés

Ha indokot kéne találjak, talán az alkatom lenne a főindok, alacsony vagyok és egyáltalán nem széle vállú.

Van munkahelyem, albérletben lakok...már 19 éves korom óta nem lakok a szüleimmel. Érzem, hogy kezd kihatni az egész életemre a feszültség, hogy nem fogok soha párt találni. Nem arról van szó, hogy görcsösen minden lányt fel akarok szedni, hanem inkább a frusztráltság, hogy már szinte mindenki párban él és tervezi a jövőjét, én pedig mint egy tizenéves fesztiválokra járok, hogy talán megismerek majd egy lányt...röviden leakadt az életem, egyedül mintha nem is lenne célja az életemnek (nem szeretném a munkába ölni magam). Zavar, hogy nem tudok már őszintén örvendeni ha valaki korombeli megházasodik. Én nem ilyen voltam. Inkább mindig mosolyogtam, jó kedélyű voltam, felvidítottam mindenkit, most pedig kezdek magamba fordulni.

Mit tegyek, hogy ne csak ezen kattogjon az agyam? Vannak hobbijaim, szerencsére anyagi gondokkal nem küszködök, nem szoktam unatkozni, de mégis bármit csinálok eszembe jut, hogy egyedül fogom leélni az életem.

2017. júl. 4. 22:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi az összes választ, főleg a #5-öst. Jól hangzik de nagyon nehéznek tűnik a kivitelezése. Egy lány jó barátot szerezni ugyan olyan nehéznek tűnik mint egy barátnőt. Mondjuk ha neked bejött, mindenképp érdemes kipróbálni.
2017. júl. 5. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Hidd el, sokkal könnyebb. Gondolom ismered a "friendzone" kifejezést. Na, azt kell csak jól kihasználni. Nem könnyű, de sokkal könnyebb.

5-ös voltam.

2017. júl. 5. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!