Van egy hullámos papagáj párom és még szeretnék majd venni melléjük nimfákat is de még szeretnék egy harmadik fajból is egy párt, ti mit ajánlotok?
A törpe papagájt nem ajánlom, mert eltöri a többi madár lábát! Őket csak saját fajtársaikkal szabad együtt tartai.
Ha nem akarod őket tenyészteni, akkor lehet velük együtt tartani kecskepapagájt, énekest és rozellát is.
A kecskével az gond, hogy redkívül kíváncsi(Mondjuk, én pont ezért is szeretem.) ha együtt költeted más fajokkal, akkor bejár azoknak a fészkébe is. A pinty fészkeket meg egyszerűen szétbontja.
De ha nincs fenn odú, akkor nincs vele gond mert alapjába véve békés madár.
Közben már, nem is akkorát fogok csinálni 2*2 -es lesz. És
az énekes papagáj mellett döntöttem azt tudok szerezni 3000 Ft/db áron egy mestertenyésztőtől. Szerintetek az megéri annyiért?
Attól függ milyen színű, milyen idős. Idei vad színü madarat lehet kapni 2000-2500 ft-ért.
Merre fele laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!